Влиятелен стратег и трейдър изрази свойте опасения относно алткойните на

...
Влиятелен стратег и трейдър изрази свойте опасения относно алткойните на
Коментари Харесай

Алткойните значително ще изостанат от Биткойн – ето защо

Влиятелен пълководец и трейдър изрази свойте опасения по отношение на алткойните на фона на възхода на крипто пазара, движен от Биткойн (BTC).

Анонимният анализатор, прочут като “ ” допусна , че макар че алткойните могат да отбележат кратковременен растеж, те евентуално ще се показват доста по-слабо от BTC, откакто главният цифров актив инициира устойчиво рали.

Макар че сега може да е примамливо да се влага в алткойни с вярата да доближат BTC, Credible Crypto предложи да се работи внимателно. Според анализаторът всеки позитивен подтик при алткойните би трябвало да се преглежда единствено като краткосрочна договорка.

Опирайки се на своя съвсем шестгодишен опит в тази област, Credible Crypto съобщи че всякога, когато BTC се впусне в същински емоционален напредък, двойките алткойн/BTC нормално търпят обилни загуби, които надвишават упованията на множеството хора.

Анализаторът означи още, че незадоволителното показване на алткойните по отношение на Биткойн нормално се приключва, когато BTC доближи нов рекорден връх. В този миг алткойните могат да покажат мощ по отношение на щатския $, като някои от тях наподобяват изключително обещаващи.

Въпреки това BTC към момента има наклонност да превъзхожда множеството алткойни. Тази обстановка нормално се трансформира, когато нови вложители налеят парите си в изоставащите, нормално покрай или малко след пробив на предходни исторически върхове.

Докато тази смяна не настъпи, вниманието и ликвидността ще останат ориентирани към бързо поскъпващия Биткойн. Следователно Credible Crypto поучава към този момент вниманието да се насочи към Биткойн.

Що се отнася до бъдещото ценово деяние на Биткойн, Credible Crypto чака рали над $32,000. След като надвиши локалната зона на предложение към $30,000, която гарантираше нерешителност в предходния разбор, анализаторът изрази възобновени бичи настроения както на късите времеви рамки, по този начин и капацитет за ускорено нанагорнище към нови исторически върхове.

Credible акцентира значимостта на запазването на зелената зона (предишната съпротива) от страна на BTC по време на всевъзможни ретестове като знак за евентуално импулсивно придвижване. Първоначалната целева цена е избрана на $32,000 или по-висока.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР