Влияние ще окаже квадратурата на Марс и Плутон като провокира

...
Влияние ще окаже квадратурата на Марс и Плутон като провокира
Коментари Харесай

Намерите ли нещо загубено днес, то задължително трябва да...


Влияние ще окаже квадратурата на Марс и Плутон като предизвика в хората елементарно яд, неспокойствие, експанзия и импулсивност в дейностите. Много е значимо в този момент да се проявят внимание, дипломатичност и здрав разсъдък.

Желанието за водачество може да ви сложи в условия на битка, конкуренция. Не са изключени финансови загуби в персонален и обществен проект, провал на нечия кариера. Този интервал се смята за сериозен за бизнеса, политиката и научните проучвания. Възможни са контузии, гърмежи, нещастни случаи, естествени катаклизми, обществени безредици. Луната е в символ Стрелец.

Преминавайки през този знак, тя носи философска настройка на хората. Активността също се ускорява. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи.

Днес не би трябвало да се взема нещо, което е изгубено от други хора. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. 2 лунен ден в 07:55ч до 08:51ч на идващия ден - Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. Ден за струпване на сила. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че сте на неверен път. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Отношения –Подходящо време за фамилни промени. Ако от дълго време сте забелязали, че би трябвало да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви нови хрумвания при рационално пояснение ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

 

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате.

Бизнес – Необходимо е повишение на дейната активност. Добре е да се съсредоточат всички сили в търсене на източник за финансиране на своя план, уточняване на проектите, създадени от преди и образуване на материална база за бъдещи планове. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията.

Подстрижка – усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват. Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Родените през 2-ри лунен ден са спокойни и уравновесени, много мудни персони. Още от детството си имат огромен вкус, смирение, примирение и положително здраве. По природа са малко по-мързеливи и подтиснати хора. Един от основните им дефекти е тяхната недоверчивост и съмнение към хората. Липсва им възприятие за мярка. Често демонстрират инстинкт за благосъстоятелност, ревнивост и блян към всевъзможни ексцесии. Ако се захванат с някоя работа, те я правят деликатно и по съвест.

Обикновено са сегашни гурмани и с усет си похапват, само че рядко пълнеят, защото в организма им стават непрекъснато процеси на филтриране и бързо изгаряне на всичко ненужно и изхвърлянето на шлаки. На тези хора се предлага да демонстрират малко повече алтруизъм и благотворителност, да не се привързват към нещата и да не съжаляват, когато са изгубени.

Да се занимават повече с духовни техники.  Ако тези хора се проявят като егоистични и алчни, ще притеглят към себе си най-вече физически проблеми, които ще се появяват под формата на болести на жлъчния мехур или бъбречна непълнота, а също може да има нарушавания при действието на храносмилателната система./ Блиц

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР