Влекач Волво с прикачено ремарке се обърна тази сутрин на

...
Влекач Волво с прикачено ремарке се обърна тази сутрин на
Коментари Харесай

Обрънат тир разпръсна мандарини из Кресненското дефиле

Влекач " Волво " с прикачено ремарке се обърна тази заран на основен път Е-79 в Кресненското дефиле. Водачът е потърпевш, а товарът от плодове - разпръснат .

Пътният случай е станал на така наречен " свински " завой на изхода на дефилето в посока Симитли. Товарният автомобил с гръцка регистрация влиза в острия завой с несъобразена скорост и в края на кривата се прекатурва на дясната си страна.
 
 Тир с мандарини БГНЕС

Водачът е с контузии главата, превозен е до МБАЛ-Благоевград, а товарът от мандарини се е разпилял по насипа сред Е-79 и река Струма.

Към 10 часа стартира снимане на местопроизшествието. Движението се реализира обикновено , защото товарният автомобил е отвън пътя.
 
 Тир с мандарини БГНЕС

Това е следващата злополука на този завой, чийто радиус бе изменен, а входната и изходна точка на Е-79 останаха същите. Старият път бе оставен като буфер за прекъсване на падащите от ската камъни.
 
 Тир с мандарини БГНЕС

Завоят е наименуван е „ свински “, тъй като на това място преди 7 години ТИР с свине от Румъния се обърна и погуби над 100 животни , а десетки се удавиха, бягайки в жегата по река Струма. Част от живата стока пък беше натоварена на леки коли и отмъкната по пътя .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР