Властта в третия си мандат подхожда хъшлашки. Предявяват все по-нагли

...
Властта в третия си мандат подхожда хъшлашки. Предявяват все по-нагли
Коментари Харесай

Т. Дончева: ГЕРБ набута счетоводител от градина да управлява АЕЦ „Козлодуй”

Властта в третия си мандат подхожда хъшлашки. Предявяват все по-нагли искания. Това съобщи в предаването „ Събуди се ” водачът на „ Движение 21 ” Татяна Дончева.
Антон Тодоров няма биография на публицист. Някой му е поръчал книгите. Не знам за какво ГЕРБ употребява Антон Тодоров за лице. Някой е споделил, че старите лица са изтъркани. ГЕРБ се връща към ранното Съюз на демократичните сили и Българска социалистическа партия, когато да се атакуват съперници се е считало за върха на политиката.

Тези хора имат присъщата за ранното Българска комунистическа партия безспорна нетърпимост към всеки, който им се спънка в краката. Президентът им пречи. ГЕРБ желаят да го натикат в ъгъла.

И в предходния мандат на ГЕРБ има „ Кумгейт”. Хубавото е, че към този момент има чуваемост. Няма министър, който да не е чудноват. Те нямат нужната подготовка. Държавата се ръководи от калинки.

ГЕРБ владее енергетиката. Набутаха един счетоводител от детска градина да ръководи АЕЦ „ Козлодуй”, набутани са дансаджии да ръководят централи.

Дончева разяснява и протичащото се в " Емко " и " Дунарит ": " Министър Караниколов подреди на „ Кинтекс " да скапе договорите с „ Емко”. Опита се да накара Емилиян Гербев да си заплати няколко милиона Данък добавена стойност. Искат да откраднат за частни потребност „ Дунарит”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР