„Властта, в третия си мандат, подхожда хашлашки, предявява все по-нагли

...
„Властта, в третия си мандат, подхожда хашлашки, предявява все по-нагли
Коментари Харесай

Властта предявява все по-нагли претенции

„ Властта, в третия си мандат, подхожда хашлашки, предявява все по-нагли искания и се държи по метод, който е неприемлив ". Това сподели в предаването „ Събуди се " по „ Нова телевизия " водачът на „ Движение 21 " Татяна Дончева.

Тя разгласи, че е научила за Антон Тодоров, когато са почнали да излизат книгите му.

„ За да стартират да излизат такива книги, за човек, който няма биография на публицист преди този момент, би трябвало някой да му е поръчал ", сподели Дончева.

Според нея, в случай че една политическа партия употребява човек, който вбеси елементарните хора, те се настройват отрицателно.

„ Това ще даде последствия в идващите избори. Някой е споделил на ГЕРБ, че това би трябвало да бъдат новите им лица. Старите към този момент са изтъркани. Новите са по-малко знаещи, по-агресивни, по-брутални ", съобщи водачът на „ Движение 21 ".

Относно тематиката със самолетите „ Грипен ", Дончева съобщи, че тематиката е значима за страната ни, тъй като нямаме пари да купуваме скъпо въоръжаване.

„ ГЕРБ имат такова схващане за политика, те са нападателни, не признават различен човек, даже не желаят да го употребяват. Те имат целия медиен запас и не им е нужно да потвърждават взети пари под масата. Те не желаят да одобряват, че положителното ръководство изисква кооперативност ", счита Дончева.

Според нея, сега президентът се спънка в краката на ръководещите.

„ Искат да го натикат в ъгъла ", добави тя. По тематиката с роднинските назначения, Дончева съобщи, че властта не е, да си набуташ децата на атрактивни постове. По думитеѝй, ГЕРБ има най-голямо въздействие в енергетиката.

„ Захлебени са всички и по тази причина се мисли, че ще мълчат ", добави тя.

„ Българска социалистическа партия доста от дълго време не е монополист на кадровия капацитет ", добави още водачът на „ Движение 21 " Татяна Дончева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР