Властите в САЩ се опитват да разберат как пакети с

...
Властите в САЩ се опитват да разберат как пакети с
Коментари Харесай

Откриха кокаин за един милион долара в пратки с банани в щата Вашингтон

Властите в Съединени американски щати се пробват да схванат по какъв начин пакети с кокаин на стойност над 1 милион $ са се озовали в колета с банани, доставени до три хранителни магазина в щата Вашингтон, написа Канал 3.
Работници в един от магазините към този момент пуснали бананите в продажба, когато забелязали нещо необичайно, съобщи сержант Райън Абът от канцеларията на шерифа на окръг Кинг.
"В една от кутиите имало кафява хартия, която привлякла вниманието им, след което те погледнали по-внимателно и намерили тези пакети ", сподели Абът. „ Установихме 22 кг кокаин с продажна стойност от 550 000 $, “.
Кокаинът бил заобиколен от елементарни кутии с банани, които бяха сложени дружно за транспорт, сподели Абът.
"Все още се опитваме да определим от кое място е пристигнал. Това е в развой на следствие. Знаем, че всичко е доставено от централен склад, само че към момента не знаем от кое място е тръгнал кокаинът “, добави той.
Това не е първият път, когато банани са били употребявани за контрабанда на кокаин.
През април немските управляващи откриха стотици килограми кокаин на стойност към 25 милиона евро, които са били изпратени до веригата магазини Алди.
Миналата година управляващите в Тексас откриха кокаин на стойност 18 милиона $, прикрит в банани, които били дарен на Тексаския поправителен отдел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР