Властите в Пекин решиха временно да преустановят превозите с междуградски

...
Властите в Пекин решиха временно да преустановят превозите с междуградски
Коментари Харесай

Блокират движението на междуградски автобуси в Пекин

Властите в Пекин взеха решение краткотрайно да преустановят транспортите с междуградски рейсове , като мярка за попречване на разпространяването на болестта, породена от ковид, написа БГНЕС. Решението влиза в действие в на следващия ден (26.01.20 г.), оповестиха от Министерството на превоза.
Съобщението гласи: " В сходство с условията за попречване и надзор на по-нататъшното разпространяване на епидемията, породена от новия вид ковид, целият междуградски пътнически трафик ще бъде краткотрайно спрян. За момента няма изясненост по кое време придвижването ще бъде обновено ".
Припомняме, че през вчерашния ден Пекин разгласи най-високото равнище заплаха от болест. Според китайския Държавен здравен комитет броят на смъртните случаи от пневмония, породена от новия вирус, е 41. Към момента в Китай инфектирани са близо 1 300 души, като положението на над 230 от тях е тежко. Около 15 200 от заболелите са били в непосредствен контакт със инфектирани. От тях 1 230 към този момент са тествани, а близо 14 000 са под лекарско наблюдаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР