Властите в Колумбия откриха телата на сестрите Лаура Камила и

...
Властите в Колумбия откриха телата на сестрите Лаура Камила и
Коментари Харесай

Откриха телата на две сестри, принесени в жертва на сатанински култ

Властите в Колумбия откриха телата на сестрите Лаура Камила и Анхела Гомес, надлежно на 21 и 13 години.

Те са били открити в изоставено ранчо в градчето Гуамо. По мнение на проверяващите къщата, в която са били открити, е била употребена като терен за осъществяване на демонски ритуали. Разследващите допълниха, че двете девойки са били убити с огнестрелно оръжие в понеделник.

Началникът на локалната полиция Фабио Охеда увери общността, че чиновниците на реда вършат всичко по силите си, с цел да открият убийците.

Националната полиция към този момент е почнала следствие в съгласуваност с Главната прокуратурата. Има диря и скоро ще оповестим по-подробна информация, споделиха от локалната администрация.

Заради убийството кметът на Гуамо Алваро Прада свика съвета по сигурност поради повишеното безпокойствие измежду жителите.

Няма да позволим никаква форма на принуждение, изключително такава, ориентирана против достолепието на дамите. Няма да се откажем, до момента в който не намерим отговорните и не ги надигнем пред правораздаването, безапелационен бе Прада във видеообръщение.

Областнит шеф на Толима, в чиято област попада град Гуамо, пък разгласи премия от 15 млн. песоса (около 3600 евро) за този, който даде информация, която би довела до залавянето на причинителите, осведоми 20minutos.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР