Властите в Брюксел решиха да въведат промени за посрещането на

...
Властите в Брюксел решиха да въведат промени за посрещането на
Коментари Харесай

Брюксел въвежда промени за посрещането на Нова година

Властите в Брюксел взеха решение да вкарат промени за посрещането на Нова година и този път празненството няма да бъде в центъра на града, както в последните години, а в пространствата край панаирните покои, оповестиха локални медии.

Очаква се довечера към 50 000 фенове да дойдат в площите, употребявани през 1935 и 1958 година за международни изложби. Предвижда се с концерта и зарята тази вечер да бъде сложено началото на отбелязването на 60-годишнината на Атомиума - един от знаците на Брюксел и Белгия, повдигнат в непосредствена непосредственост в навечерието на Експо 58 - първото международно ревю след края на Втората международна война.

Властите приканиха жителите да не употребяват коли, а да се качат на метрото, което стига тъкмо до панаирния квартал.

Присъстващите ще бъдат пропускани през три входа и са призовани да не носят огромни чанти, нито бомбички, пиратки и фойерверки.

В последните години около атентатите в Париж и Брюксел зарята в центъра на белгийската столица бе анулирана. Тази вечер се планува 17-минутен залп от фойерверки на фона на оповестеното желание на управляващите да намалят степента на подготвеност за нови атентати, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР