Властите на Страната на изгряващото слънце се опасяват от влошаване

...
Властите на Страната на изгряващото слънце се опасяват от влошаване
Коментари Харесай

Япония ще проведе Олимпиадата без чуждестранни зрители?

Властите на Страната на изгряващото слънце се притесняват от утежняване на обстановката с пандемията и новите по-заразни варианти на вируса, открити в други страни. За това оповестява организация Kyodo, цитирайки анонимни източници измежду формалните лица в страната.
Според тях, до края на март Организационният комитет на игрите и държавното управление на Япония ще се срещнат с Международния олимпийски комитет. Тогава ще бъде взето формалното решение, обвързвано с задграничните почитатели на спорта.
 Боряна Калейн след триумфа в Москва: Искам да печеля и златен олимпийски орден (ВИДЕО) Боряна Калейн след триумфа в Москва: Искам да печеля и златен олимпийски орден (ВИДЕО)
Тази седмица българският отбор по художествена гимнастика се върна от Москва с общо 12 медала от надпреварите за Гран При и междунар...
Организаторите на Олимпиадата също възнамеряват да проведат без фенове церемонията на старта на щафетата на олимпийския огън. Тя ще се състои на 25 март. Самите игри могат да минат с както лимитирано количество фенове от Япония, по този начин и изобщо без аудитория.
Олимпиадата в Токио би трябвало да се организира от 23 юли до 8 август 2021 година. Параолимпиадата от 24 до 5 септември. Празникът на спорта бе отсрочен с една година поради пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР