Властите на столицата на Южна Корея стартират тестване за на

...
Властите на столицата на Южна Корея стартират тестване за на
Коментари Харесай

Сеул ще тества домашни котки и кучета за COVID-19

Властите на столицата на Южна Корея започват тестване за на домашни котки и кучета със признаци на заболяването. Това заяви представителят на кметството на Сеул Пак Ю Ми, представен от ТАСС.
Според нея програмата е утвърдена от управляващите, откакто преди няколко седмици в град Чжинджу в южната част на страната е доказан случай на заразяване на домашна котка с ковид.
 Учени: Трябва да приемем, че Covid-19 е дълготраен проблем Учени: Трябва да приемем, че Covid-19 е дълготраен проблем
Измина една година, откогато пандемията Covid-19 изцяло промени метода на живот на обществото, написа испанското издание ABC. В същото вр...
Пак Ю Ми означи, че пробата за ковид ще се прави от мобилен екип от лекари, водени от ветеринарен доктор. Само котки и кучета със признаци като тресчица, кашлица, зной и тайни от носа и очите могат да бъдат тествани.
Ако домашният любим е диагностициран с заболяването, породена от ковид, той би трябвало да бъде подложен под карантина в продължение на 14 дни в дома на притежателя или в специфична институция.
Пак Ю Ми означи, че в света към момента не са регистрирани случаи на предаване на ковид от домашни любимци на хора. Като защитна мярка обаче тя предложи да се държат животните на най-малко два метра от минувачите, до момента в който се разхождат. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР