Властелините на викингския хеви метъл Amon Amarth идват в София

...
Властелините на викингския хеви метъл Amon Amarth идват в София
Коментари Харесай

Amon Amarth с The Great Heathen Tour превземат София това лято

Властелините на викингския хеви метъл Amon Amarth идват в София за концерт част от международното си турне The Great Heathen Tour на 29 юни в Aрена София (Столичен колодрум) по покана на Fest Team. Билетите влизат в продажба на 22 февруари в мрежата на ticketstation.bg.
SOFIA SOLID e нова вълнуваща ивент серия с разнородни международни реализатори от разнообразни жанрове рок, метъл, инди, алтърнатив, електронна и поп музика, която започва това лято под бранд шапката на Fest Team за жителите и гостите на столицата. За капацитета на SOFIA SOLID свидетелства безапелационното откриващо събитие - концерт на шведските супергерои - викингите от Amon Amarth .

Сформирани в Тумба, Швеция, през 1992 година, за три десетилетия Amon Amarth изковават извънредно завещание от гръмотевични, метъл химни, богати на вълшебен облици от историята, фолклора и културата на викингите. Групата е измежду най-обичаните метъл изпълнителни в целия свят, изключително - от почитателите у нас. Amon Amarth имат дванадесет албума и хиляди концерти зад тила си, оглавявали са едни от най-мащабните музикални фестивали по света и имат голям брой фенове.

Въоръжени с техния 12-ти и може би - най-хубав албум досега и с Один в платната, Amon Amarth са подготвени да се върнат към цялостен концертен екшън с безмилостно възмездие с размахване на мечове и... китари. Издаването на The Great Heathen Army даде подтик на още една световен поход, който стартира с турне в Европа, което ще премине и през България на 29 юни 2023.

Събитието във фейсбук е ТУК. Продажбата на билети за концерта на Amon Amarth в София започва на 22 февруари в 11:00 сутринта - извънредно за членовете на Fest Club на цени от 66 лева В всеобща продажба влизат и промоционални билети от 77 лева в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички идни събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в обществените мрежи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР