Властелинът на женските сърца Ерос Рамацоти вече е на българска

...
Властелинът на женските сърца Ерос Рамацоти вече е на българска
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти си почива 3 дни в София

Властелинът на женските сърца Ерос Рамацоти към този момент е на българска земя. Италианската звезда кацна в София час и половина след среднощ на 1 октомври с частния си аероплан, с който долетя непосредствено от концерта си в Македония.

Въпреки че към този момент е бил у нас, той избра точно българската столица, с цел да си вземе заслужена отмора от три дни сред деветдесетте датите в турнето му Vita Ce N`è, което ще обиколи 5 континента.

Музикантът не е имал специфични условия или запитвания към уредниците на шоуто му в „ Арена Армеец “ на 3 октомври – съдебномедицинска експертиза. Рамацоти пътува с голям екип от 80 индивида, които включва и гидове, които да се погрижат за заниманията му по време на късата почивка. Изпълнителят на La Cosa Mas Bella идва даже със лични готвач който ще се изготвя всекидневно подбраното му хранително меню.

Шоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври ще е в действителност впечатляващо. Сцената ще е голяма, а целият й тил ще е видеостена, на която ще се излъчва специфична мултимедия за всяко парче от сетлиста на музиканта. Той остава същински правилен на своите почитатели и дава обещание да им подари в действителност незабравими страсти, а в случай че съдим по живите му осъществявания досега – Ерос ще е по-близо от всеки път до публиката. По време на концертите си той не пропуща да слезе в публиката да се снима и прегърне с феновете си.

У нас шоуто ще започва тъкмо в 20 часа, без подгряваща група и ще продължи повече от 2 часа, през които ще чуем както песни от новия албум Vita Ce N`è, по този начин и най-обичаните му шлагери през годините. Зрелищният концерт, който чака почитателите на италианския шлагер е побран в главозамайващата численост от 27 ТИР-а техника. С тях той пътува на едно от най-големите си турнета, което обгръща повече от 30 страни а преди старта си към този момент беше продало над 400 000 билета авансово.

Огромният интерес към концерта в София беше предстоящ, споделят уредниците, които предизвестяват, че има останали напълно малко билети.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР