Владо Пенев, изиграл ролята на култовия инспектор Попов в “Под

...
Владо Пенев, изиграл ролята на култовия инспектор Попов в “Под
Коментари Харесай

Владо Пенев с жесток удар по Марта Вачкова! Актьорът я заряза и се върна при жена си…

Владо Пенев, изиграл ролята на паметния контрольор Попов в “Под прикритие”, се събра с единствената си към този момент брачна половинка и майка на щерка му Яна – Мария Пенева, съобщи Хот Арена.

Навремето, бракът на артиста с кукловодката трае единствено седем години. Когато щерка им навършва 7, двамата се разделят, като Мария отпрашва да живее в чужбина, а Владо поема родителските права над момичето. В изявленията Пенев е споделял, че с колежката му развалили фамилията, тъй като посред им почнало да се усеща напрежение и не желали да живеят дружно единствено поради детето.

Не е загадка, че преди да се ожени за кукловодката, Владо Пенев е имал връзка с Марта Вачкова, която постоянно приказва за него като за “любовта на живота й”. Сърцето на щерката на Григор Вачков е отдадено на артиста към този момент 3 десетилетия, като любовта им пламнала из коридорите на ВИТИЗ. Състудентите освен, че били гаджета, само че и едвам не минали под венчило. Към него се опитвал да тласне младите и Вачков, който доста харесвал избраника на щерка си.

В последните години Марта и Владо Пенев още веднъж се сближиха, даже заживяха дружно на вилата на актрисата в село Бойковец в Етрополския Балкан. Сестра Жекова от хитовия сериал “Откраднат живот” обаче е останала неприятно сюрпризирана от това, че сега изгората й е в Лондон без нея и със своято екссъпруга.

Бившият културен министър е в британската столица от през вчерашния ден, а в своя “Фейсбук” се похвали със срещата си с Мария Пенева. Двамата са се щракнали на Тауър Бридж, усмихнати и очевидно щастливи от това, че са дружно, като изпращат специфични поздрави на щерка си Яна.

Запознати издавата, че Мария сега живее в Лондон и Владо не е пропуснал опцията да се види с нея, въпреки и за малко. Тази вечер дружно с актрисата Силвия Лулчева ще изнесат представлението “Дуети” пред българите край Темза, а на следващия ден поемат към Люксембург. На 28 януари пък ще играят пред нашенците в Брюксел.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР