Владо Николов обяви, че си тръгва от „Фермата“ тази вечер.

...
Владо Николов обяви, че си тръгва от „Фермата“ тази вечер.
Коментари Харесай

Защо Владо Николов си тръгна от Фермата

Владо Николов разгласи, че си потегля от „ Фермата “ довечера. Минути откакто победи в двубой за оцеляване в риалитито, волейболният първенец хвърли бомбата, че дава успеха на изгубилия Яни.

„ Имах много тежка нощ изпълнена с размишления и пристрастености и се замислих за значимите неща в живота. За мен те са моето семейство и волейболният клуб на „ Левски “. Аз през днешния ден непринудено и като победител ще напусна „ Фермата “. Семейството ми има потребност от мен, до момента в който аз се развличам. И до момента в който аз съм благополучен тук и в този момент повече от 20 индивида ме чакат в „ Левски “, с цел да продължим с подготовката. Яни е доста стойностен човек, разликата сред мене и него е, че той е фермер – неговите умения са скъпи за фермата, а аз съм състезател. Аз го победих, само че той е индивидът, който би трябвало да продължи “, изповяда се Николов.

Победителят подари якето си на „ Левски “ на съперника си и го стимулира с думите: „ Ти си супер способeн и в случай че си промениш самооценката напълно малко, ще спечелиш и ще постигнеш тия 1000 кошера, които са ти задачата “, сподели още волейболистът.

След сълзи, бурни аплодисменти и обятия Владо Николов си потегли с думите: „ Във „ Фермата “ научих, че мога да се оправям във всевъзможни обстановки. Бях благополучен от първата минута до момента, за мен беше необикновено, неповторимо прекарване, за което ви благодаря. “
тагове владо николов волейболист фермата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР