Владо Николов излиза на дуел във „Фермата“. Тази вечер фермерът

...
Владо Николов излиза на дуел във „Фермата“. Тази вечер фермерът
Коментари Харесай

Мъжете във Фермата в паника, Владо Николов излиза на дуел

Владо Николов излиза на двубой във „ Фермата “. Тази вечер фермерът на седмицата Божидара Бакалова хвърли всички в потрес като избра волейболиста за първи дуелист идната неделя.

Мъжете във фермата са на тръни, тъй като Владо е апетитен за най-добре квалифицираният физически участник и е много евентуално да надвие всеки противник. До изпращането му на двубой се стигна, откакто Божидара стартира да отмъщава за излизането на приятеля си Мишо. Владо не криеше антипатията си към него, а Мишо не се осмели да го викне на двубой.

Бакалова обаче свърши тази работа, само че пък изясни избора си миролюбиво. „ Няма двуличие. Пращам Владо на двубой, тъй като съм сигурна, че й той би предпочел по този начин вместо да гледа по какъв начин другият аргатин – красивото цвете Елена, се бие, с цел да остане. Той би отишъл на борба като благородник и рицар “, оправда се Бакалова. За Владо обаче това се оказа хубава вест.

Николов изясни, че е чакал да отиде на двубой откогато е във „ Фермата “, тъй като пристигнал поради играта и е благополучен от избора й. „ Този, който ще пази името на Богинята на арената, благодари за оказаната чест “, влезе в рицарския филм на Бакалова волейболистът. Сред най-вероятните дуелисти, които ще се изправят против първенеца са ергенът от Козлец Яни и танцьорът Калоян. Решението кой излиза на арената в последна сметка ще стане ясно на следващия ден. „ Ще победя “, безапелационен е обаче Николов.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР