Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ „Св. Кирил“

...
Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ „Св. Кирил“
Коментари Харесай

Владо Карамазов влиза под прикритие в МБАЛ „Св. Кирил“

Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ „ Св. Кирил “ като едно от новите попълнения на актьорския състав. Участието си в хитовата българска продукция звездата разгласи с видео във Фейсбук, което се оказа огромната вест за почитателите през миналия ден.



„ Персонажът ми е ядосан за нещо в предишното, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е много краен и изразходва гнева си в обстановки, които феновете ще видят още в първи епизод “, показа артистът в "Здравей, България ".

Христо Карагьозов ще предизвика лекарския състав още с появяването си в болничното заведение, а разкриването на самоличността му ще изненада героите и феновете.

Владимир Карамазов е прочут от десетки функции в театъра, киното и сполучливи сериали като „ Дървото на живота “ и „ Четвърта власт “. През годините той се изявява като водещ на телевизионни излъчвания и озвучава разнообразни документални и анимационни филми. Зрителите на NOVA ще имат опция да го видят и в престъпния сериал „ Дяволското гърло “, сниман в Родопите с присъединяване на Теодора Духовникова.

Юлиан Вергов се завръща в шести сезон на „ Откраднат живот “

Зрителите избраха финала на българския сериал „ Откраднат живот”

Тази есен най-успешният български медицински сериал ще се завърне с нови попълнения в звездния каст като Владо Пенев, Ани Пападопулу, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов, който още веднъж ще прекрачи прага на МБАЛ „ Св. Кирил” в облика на доцент Банков.

Не пропускайте продължението на историята на обичаните герои и измененията, които вещаят новите персонажи в идния шести сезон „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на "Откраднат живот " във Фейсбук, а епизодите можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР