Владо Карамазов дебютира в ролята на текстописец на песен. Това

...
Владо Карамазов дебютира в ролята на текстописец на песен. Това
Коментари Харесай

Владо Карамазов написа песен

Владо Карамазов дебютира в ролята на текстописец на ария. Това разкри самият артист в своята Viber общественост. „ Само през днешния ден, тъй като ще е топло и лятно. С композитора Калин Николов направихме една ария. Това е първата и последната ария, която съм записвал.

Трябваше да е част от постановката ‚Дакота “, само че не стана. Не стана, тъй като сътрудниците към мен споделиха, че е доста тъпа и че наподобява на Икебаната “, призна звездата от „ Дървото на живота “ в обществените мрежи. Песента му носи името „ Крале мъжкари “, което фразеология е и ядрото на написания от Карамазов текст.

Общността на артиста във Viber попада неотдавна, а ръка по пътя към основаването й му подава негов другар, с който карат дружно мотори. „ Комуникацията с хората е нещо доста изключително и когато не си ти, те го усещат и не са удовлетворени.

За феновете ние, артистите, сме някакъв модел за подражателство, по тази причина ми се искаше да се отделя в онлайн пространството от други известни персони, които качват само обикновени селфита. “, показа пред „ Монитор “ Карамазов.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР