Владислав Панев е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група

...
Владислав Панев е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група
Коментари Харесай

Владислав Панев подаде оставка като зам.-шеф на депутатите от ДБ след селфи с Пеевски

Владислав Панев е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група на „ Демократична България ”. Това става след селфи с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. 

„ По мотив селфито на деня. Говорихме с публицисти в коридорите на Народното събрание, когато Пеевски мина около нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал различен път. Извинявам се на хората, които са се засегнали от това ”, написа през вчерашния ден във Фейсбук Панев.

„ Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил същински разкрития против него, Ковачки, Вълка. Не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни каузи, открадната кола, измислени публикации в жълтите медии. Не е прелестно. Но се боря за това да превърнем България в естествена страна с всички сили. И да, ухилвам се повече от доста други и несъмнено имам характерно възприятие за комизъм. Това е ”, изясни депутатът.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР