Владимир Зомбори отново вдигна на крака жури и публика, с

...
Владимир Зомбори отново вдигна на крака жури и публика, с
Коментари Харесай

Зомбори вдигна жури и публика с имитация на Майкъл Джексън

Владимир Зомбори още веднъж подвигна на крайници жури и аудитория, с осъществяването на песента “What about us ” на Майкъл Джексън. Цялата аудитория и жури станаха на крайници, а Хилда се разплака. Декорите, грима и осъществяването на Владимир Зомбори, бяха безупречни.

“Майко блага, майко блага ” – сподели Любо Киров, като призна че му е мъчно да си подреди мислите, след осъществяването на Влади, като призна че това е една от най-хубавите фалшификати на Майкъл Джексън, които е чувал изобщо в света.

“Звучи неуместно това с акцентите, тъй като когато се случи такова знамение, това не е просто реплика, а това надвишава всичко, ти просто ни отвя, ти беше той. Ти направи нещо отвън рамките на тази сцена ” – възхити се Хилда Казасян, видя mozache.com.

“Аз съм потресен от всичко това, което видях. Тази вечер Владо направи нещо, което аз не бях виждал в “Като две капки вода ” – призна Веселин Маринов.

 Влади Зомбори продължава самоуверено да води класацията, като закова първото място и в седмия лайф на предаването и съвсем не оставя късмет някой да го измести от първата позиция до края.

Преди това пък, първи на сцената излезе Наско от “БТР ”, който се опита да пресъздаде Мария Шерифович и песента “Molitva ”, само че за жал бе очевидно, че гласът си е на Наско, макар че извърши песента съвършено.

Фолк-фурията Мария, пък се превъплъти в облика на известният реализатор The Weeknd, откакто излязоха клюки че певицата се е схванала с продуцентите да пее на плейбек, само че очевидно това е подправена информация, тъй като осъществяването беше много подправено, макар че осъществяването й на Лили Иванова на по-ранен стадий в предаването беше много подозрително.

Въпреки всичко Мария получи хвалба за старанието. Елена Атанасова се показа ослепително с песента на Адел – “Easy on me ”, а Джулиана Гани беше трагична имитирайки Дичо от D2 и парчето – “Ледено момоиче ”. Панайот Панайотов също избухна с облика на Василис Карас, и раздвижи публиката, като затвърди седмия лайф на “Като две капки вода ”, като един от най-силните от началото на сезона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР