Владимир Путин заяви, че е изключено Русия да нахлуе в

...
Владимир Путин заяви, че е изключено Русия да нахлуе в
Коментари Харесай

Путин: Русия няма интерес да разширява войната извън Украйна

Владимир Путин съобщи, че е " изключено " Русия да нахлуе в Полша или Латвия, казвайки пред водещия на американско токшоу Тъкър Карлсън: " Ние просто нямаме никакъв интерес да разширяваме войната в Украйна ". 

„ Можете ли да си визиите сюжет, при който изпращате съветски войски в Полша? " попита Карлсон.

„ Само в един случай, в случай че Полша нападне Русия “, отговори Путин и добави: „ Нямаме интерес към Полша, Латвия или където и да било другаде. Защо бихме го създали? Ние просто нямаме никакъв интерес... Това е безусловно изключено ".

Руският президент Владимир Путин има вяра, че е допустимо да се реализира съглашение за освобождението на арестувания кореспондент на Wall Street Journal Евън Гершкович, съобщи той пред водещия на американско токшоу Тъкър Карлсън в рядко изявление, оповестено на 9 февруари.

„ Няма табу за споразумяване на този въпрос. Ние сме подготвени да го решим, само че има избрани условия, които се разискват по каналите на специфичните служби. Вярвам, че може да бъде реализирано съглашение ", сподели Путин пред Карлсън, когато го попита за Гершкович, който беше арестуван през март предходната година и упрекнат в шпионаж - обвиняване, което той и работодателят му изрично отхвърлиха.

„ Вдига се звук и се крещи за нанасяне на стратегическо проваляне на Русия на бойното поле ", сподели Путин. „ Според мен това е невероятно по формулировка. Това в никакъв случай няма да се случи “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР