Владимир Путин: Срещаме се в труден момент, когато нашите въоръжени

...
Владимир Путин: Срещаме се в труден момент, когато нашите въоръжени
Коментари Харесай

ПУТИН: ЖИТЕЛИТЕ НА ДОНБАС 8 ГОДИНИ СА ОБЕКТ НА ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД! УКРАЙНА ОПИТВА ДА ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ НА ДЕСЕТКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ ПЕНТАГОНА, ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Владимир Путин:

Срещаме се в сложен миг, когато нашите въоръжени сили организират специфична военна интервенция в Украйна и Донбас. Нека ви припомня, че в самото й начало, рано сутринта на 24 февруари, обществено и намерено показах аргументите. Основната цел на дейностите на Русия е да помогне на нашия народ в Донбас, който в продължение на съвсем осем години с най-варварски способи – обсада, огромни наказателни дейности, терористични офанзиви и непрекъснати артилерийски обстрели, беше подложен на същински геноцид.

Киев пренебрегва и саботира Минските съглашения в продължение на осем години, а в края на 2021 година обществено отхвърли да ги извърши.

Властите в Киев освен пренебрегнаха, саботираха през всичките тези години осъществяването на Минския пакет от ограничения за спокойно споразумяване на рецесията, само че в края на предходната година обществено отхвърлиха да го изпълнят.

Тактиката на бойните дейности в Украйна, която бе създадена в Министерството на защитата на Русия и Генералния Щаб в цялостна степен се оправда.

Операцията се развива сполучливо в строго сходство с по-рано одобрените проекти.

Войниците и офицерите на Русия демонстрират геройство и подвиг и вършат всичко, което зависи от тях, с цел да избегнат загуби измежду мирното население в украинските градове.

Ако нашите войски действаха единствено и само на територията на Донецк и Луганск това нямаше дефинитивно да реши проблемите и не би довело до мир – щяха да продължат провокациите, обстрелите и въоръжените спорове безпределно.

На територията на Украйна, недалече от съветската граница е работено по основаване на съставни елементи за биологическо оръжие. Сега Киев прави опити да замете всички следи от биологическите разработки.

В Украйна са работили десетки лаборатории, където под управлението и финансовата поддръжка на Пентагона са реализирани военно – биологически стратегии, включително и опити с мостри на корона вируса, сибирска язви, холера, африканска чума и други смъротоносни болести.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР