Владимир Путин се срещна в Кремъл с лидерите на страните

...
Владимир Путин се срещна в Кремъл с лидерите на страните
Коментари Харесай

Мижав парад с оскъдни гости на Червения площад за 9 май

Владимир Путин се срещна в Кремъл с водачите на страните от Организацията на самостоятелните страни (ОНД), които дойдоха в Москва за Парада на успеха, оповестява сътрудник на РИА Новости.

В Кремъл към този момент са пристигнали президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев и министър председателят на Армения Никол Пашинян, както и държавните глави на Беларус, Киргизстан и Таджикистан - Александър Лукашенко, Садир Джапаров и Емомали Рахмон.

Според представителя на Кремъл Дмитрий Песков задграничните водачи ще следят дружно с Путин прекосяването на войските от трибуната на Червения площад. След това ще поднесат венци на гроба на Незнайния боец в Александровската градина.

По всичко проличава, че с изключение на " постния " церемониал, и гостите са нищожни.
Преди малко Путин се появи на трибуната на парада в Москва. От няколко дни разнообразни уеб сайтове популяризират информация, че Путин няма да се появи персонално на парада, а на видео стена " заради несъразмерна претовареност ". Това обаче бе хумористична вест на съветския уебсайт " Панорама ", която някои разпространяваха като същинска.

За първи път в някои региони на страната няма да се проведат обичайните военни паради. Паради ще има в огромните градове, само че е неразрешено потреблението на дронове.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР