Владимир Путин не използва двойници и не живее в противоядрени

...
Владимир Путин не използва двойници и не живее в противоядрени
Коментари Харесай

Песков: Путин е здрав, не използва двойник и не живее в бункер

Владимир Путин не употребява двойници и не живее в противоядрени бункери. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков при откриването на младежка конференция, съобщи Dauly Mail. 

Така той опроверга постоянно появяващите се клюки за дубльори, които заместват 70-годишния съветски президент в обществените му изяви, както и за здравословното му положение и параноичния му боязън да не пострада.

Информацията за двойници, минали през пластични хирурзи, с цел да наподобяват сполучливо съветския президент, бе пристигнала в това число от шефа на украинското разузнаване военачалник Кирил Буданов.

" Това са следващите неистини. Това е още една неистина. Виждате нашия президент. Той е тъкмо подобен, какъвто беше преди. Тези, които работят до него, се борят да не изостават. Човек може единствено да му завижда за равнището на сила. Здравето му можеш единствено да си го пожелаеш. Разбира се, той в никакъв случай не е седял в бункер, това също е неистина. И вие го виждате, това е явно “ , добави служителят на Кремъл. 

Политическият анализатор Валерий Соловей е измежду тези, които също настояват, че Путин употребява артисти. Той направи това изказване предходната седмица, когато Путин бе в окупираната Херсонска област в Украйна на среща с военни генерали.

" Това беше неговият двойник. Всички го знаят " , сподели Соловей в изявление за съветския канал в YouTube „ Ischem vykhod “.

Периодично се появяват и клюки, че Путин боледува от Паркинсон и разнообразни типове рак. 

Русия ще означи своя Ден на успеха - 9 май с церемониал, както е традицията, сподели още Дмитрий Песков, представен от " Интерфакс ". Той обаче посочи, че този път на манифестацията няма да бъдат канени задгранични водачи, тъй като нямало кръгла годишнина. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР