Владимир Путин е човек с двойнствен живот. Това няма никаква

...
Владимир Путин е човек с двойнствен живот. Това няма никаква
Коментари Харесай

Богатството на Путин – откъде идват всички приходи на руския първи

Владимир Путин е човек с двойнствен живот. Това няма никаква изненада, изключително откакто открием, че свободата на словото в Руската федерация е известно с това, че когато един публицист направи разобличаване, той не просто е уволняван, а цялата медия се затваря. Образът на Путин, най-малко в страната, се идеализира по най-различни свещени способи, само че в случай че погледнем неговото ръководство, въобще не е мъчно да забележите, че той управлява най-голямата страна в света по остарелия социал-комунистически модел:

След втората сполучлива война с Чечня и нормализиране на ситуацията в Русия, Путин към този момент се приготвя за своята втора и най-важна политическа акция – трета няма да има, изключително откакто изборите бъдат удушени в зародиш. Приемете, че елементарният руснак към този момент няма право на избор, от изключително значение е кой тъкмо ще брои гласовете. В края на 2003 година ще видим, че съветският първи към този момент е съумял да отстрани своя първи конкурент от политическата сцена – е задържан, а неговата петролна компания скоро ще бъде отстранена. Класическият рекетьорски модел в никакъв случай няма да излезе от приложимост.

Докато един се стяга за избори, различен надарен и умел юрист на име ще се похвали с нова облага. Неговият първокласен и необятен апартамент в Санкт Петербург е специфична премия за заслуги, подарен от Владимир Путин.

55-годишният юрист има огромен шанс, а и внезапно се оказва верният човек за изграждане на най-голямата парична пералня, която може да съществува в Руската федерация. Новото название на Копилов става притежател на една забавна кипърска компания на име

Това е началото на една дълга злополука, в която съветският народ ще изхранва своя некоронован цар. Копилов няма доста работа първоначално и приходите в тази посока са много лимитирани. Само няколко месеца след отварянето ще може да се счита за един от най-заможните хора в Кипър, откакто милиони долари потичат. В естествения свят трябваше да се приказва за новия предприемач и най-вероятно щяхме да го забележим по корици и в ранглисти за нови богаташи, само че бедният Владислав остава отвън светлината на прожекторите. Той е притежателят на парите на Владимир Путин, само че в никакъв случай не разполага с тях.

По думите на медия „ Проект “, Копилов е сложено лице, което и сега виси на косъм от високите етажи, само че не на властта, а на някои доста по-сериозни сгради. Въпреки огромното напрежение и обстоятелството, че това е един от най-търсените и значими хора в интернет, Копилов може да се счита за малко по-разумен човек от всички останали. Той показва документи за притежанието на най-различни компании и капитали, а по неговите думи, глобите работят, изключително откакто достъпът до западните банки е затворен.

 Андрей Фурсенко

През 2015 година е запитан за компанията за първи път и тогава отговорът е къс и явен – той в никакъв случай не е чувал за нея, въпреки и да е притежател от близо 12 години. Преди 2003 година работи като дребен юрист с 30-годишен опит. Не е постигнал нещо изключително, разведен е със своята брачна половинка и живее много непретенциозно. Неговите другари съумяват да създадат връзка с Владимир Путин – става въпрос за и, които през 90-те вършат теоретичен клъстър в Санкт Петербург във фабриката „ Светлана “. В тъкмо този клъстър ще се открие целият кръг на близки на Путин. Това са хора като и. Възможно е да сте чували за тях – същите участваха в досиетата Панама.

 Олег Руднов

Веднъж забъркан в огромната парична въртележка на Путин, Копилов към този момент не може да напусне. След ще стане създател на Неправителствени организации и сътрудник в. В медийната компания ще работи с – другар на Путин от детството и прочут челист, както и притежател на офшорни компании на Путин, където отиват и доста други доходи. Вторият притежател на въпросната медия е – един от съдържателите на някои от най-големите парцели на Путин (вече починал).

Копилов продължава да работи в Неправителствени организации организацията за развиване на детския спорт и взима скромна заплата от към 100 хиляди рубли.

За тези услуги има и малко награди. Копилов е притежател на апартамент през 2003 година и го получава от различен другар на Путин –. Възможно е единствено да се досещаме за осъществените услуги.

Истинският притежател на Ермира е точно Путин, най-малко това сочат източниците на Проект, които обаче резервират анонимност, изключително откакто живеят в една извънредно „ свободна “ и „ почтена “ страна. Ражда се и терминът, което доста ясно демонстрира и къде отиват парите. Ермира е съвременна компания, която приема банкови преводи, само че доста постоянно се постанова Владислав да носи парите и в брой.

Хора като употребяват Ермира като нарицателно за общия фонд, който би трябвало да стигне до Владимир Путин. Мнозина вярвали, че това е компания, която се държи от другар на Путин, а не от самия него, само че следствието на Проект демонстрира нещо напълно друго. Това е компания, която е обвързана доста по-близо до президента, в сравнение с всяка една друга.

 Аркадий Ротенберг

Хората от антуража на Путин постоянно нямат никакви връзки и допирателни точки, само че доста постоянно във времеви интервали са обвързани с по едно и също време. Парите на същата компания отиват и в две банки. Едната е, където съсобствениците са другари на Путин от Ленинград, там ще открием и името на първата държанка, която ражда щерка на Путин. Втората банка с отворени сметки е, която попадна под наказания още през предходната година.

изпраща своите пари през кипърска компания и към бахамска офшорна компания. Бахамите крият притежателите, само че е ясно, че същата компания се ръководи от кипърската компания. Други планове на са офшорни компании на различен другар на съветския президент –. Сенчестата бизнес империя на е преписана на негов съученик – и различен предприемач от Санкт Петербург и доближен на Путин –.

 Банка Русия

Директният мениджмънт на компанията е предоставен на – един от шефовете на. Необходим е и още един правист –, който в миналото е работил в адвокатска фирма „ Егоров Пугински Афанасиев и сътрудници “, а по-късно има същият шанс като и стартира работа непосредствено за съветския водач.

Сердитов има умерено медийно наличие, само че няма по какъв начин да се пренебрегва обстоятелството, че към този момент е бил в светлината на прожекторите като управител на офшорни компании, които дават отговор за двореца на Путин в Геленджик. Достатъчно е да се наблюдава и цялата мрежа на, както и нейната ангажираност през последните години.

Информацията за легалните занимания е отворена и Проект е привързан със следните компании:

Компанията Ермира субсидира всички посочени компании.За да добием визия върху бизнеса и развиването на Ермира, дано разгледаме историята на една доста забавна и занимателна съветска водка. Всичко стартира през 1983 година с появяването на безименна водка в магазините в Русия. Всички я назовават „ Андроповка “. През 2002 година тъкмо тя ще се прероди в „ „.

След 3 години ще е водач в продажбите в Руската федерация. От нея се продават близо, само че също по този начин ще е и първият алкохол в страната, виновен за високата смъртност, разследване на алкохолните натравяния. Зад нея стои, който се надявал, че ще успее да вземе известността на Владимир Путин.

Президентът не е доста удивен от концепцията да се употребява неговото име, най-малко първоначално, само че по-късно няма угризения да печели. Името е закупено като авторско право, компанията основава новата марка, а – съсобственик на Винексим – ще се обърне към за позволение от Путин. За утвърждението е належащо Олег да даде част от дяла си на Путин. Путин и Ротенберг ще станат съсобственици и през цялото време ще управляват всички доходи на толкоз известната водка. Те ще имат всичко от самата марка до продукцията и търговията.

 Борис Ротенберг

През 2004 година компанията на ще трансферира марката на друга компания. Същата ще е любимец на Путин и към този момент ще е поискала да записва марката. Директорите на са мениджъри от. През 2014 година компанията ПромИмпекс ще трансферира собствеността на Путинка на компанията, която ще бъде обслужвана от.

През последните години Real-Invest получава и фабриката Московски Кристален алкохол, който още веднъж е благосъстоятелност на Ротенберг. През 2021 година компанита е ликвидирана и правата на Путинка отиват в нова компания –. В същата компания е ясно, че участват мениджъри от Ротенберг. Правата не престават своя път до Източно-Европейска Дистрибуторна компания, а притежател е – непосредствен другар на Ротенберг и президент на федерацията по джудо в Русия.

Никой не знае какъв брой тъкмо доходи носи тази водка, само че легендата споделя, че през 2000 година се е налагало на дистрибуторите да карат камиони с пари, с цел да могат да получат даже правото да я продават. Част от нечуваните рушвети са отивали точно в джоба на съветския първи, само че дано не забравяме, това е просто една легенда, нали?

Този алкохолен инструмент е ключ към някои доста съществени и красиви опити, прочее това е цяло социологическо изследване. През 2012 година са президентските избори в Русия. Най-големият търговец в Русия – ще смъкна цената на водката с. Промоцията продължава до оповестението на изборите на 4-ти март. Благодарни сме, че тази тактика не се употребява към момента в България.

Допуска се, че въпросната компания съумява да доближи сумата от 400 до 500 милиона $ за интервала от 2004 до 2019 година Тази информация не е доказана, изключително откакто не всичко е толкоз транспарантно. Президентът на Русия умерено може да се счита и за цар на алкохола, тъй като през 2015 година за първи път освен не трансформира минималната цена на водката, а за първи път я понижава до 185 рубли. Никой не се интересува от обстоятелството, че Русия години наред твърди, че ще се бори с алкохолизма, само че точно той носи и гласовете.

Има и още един позитив, след свалянето на минималната цена е доста елементарно за всички производители да не престават да продават на ниска цена и фалшив алкохол, като тук прибавяме и Путинка. Според Путин, незаконната търговия санкционира легалните производители и това е повода да се понижава цената, само че в никакъв случай не споделя, че по този начин печели милиони с производството на по-евтина и некачествена водка. С други думи, руснакът заплаща по-малко, с цел да пие отрова.

 National Media Group

Друга забавна компания от кръга на е компанията. Тя е персонална благосъстоятелност на Путин, само че това беше социална загадка най-малко в Русия. Това е същата медия, която е виновна за едно безумна и нападателна акция за промиване на мозъци и пробутване на агитация. Същата е благосъстоятелност на. Той, както и доста други сътрудници на, просто стои като име, само че нищо повече от това. Ермира има от компанията през 2009 година и по-късно се редуцира осезаемо.

Приходите от реклама не престават да пътуват за Кипър. През 2013 година има още един благополучен удар за предприемачите – Ермира закупува от дяловете на NMG за сумата от, само че след три месеца ги продава на. През 2008 година – втората държанка на Путин ще бъде обществен консул на NMG. През 2014 година ще напусне поста си в Държавната Дума, с цел да бъде член на борда на шефовете. Путин я наема в личната си компания, въпреки и да осъзнава, че става въпрос за гимнастичка, а не за медиен вълк.

Голяма част от приходите на Путин бяха вложени в двореца в Геленджик през 2021 година е първият, който показва, че е формален притежател на това сдание и се гордее с него. Очаквано е тъкмо Ротенберг да застане пред двореца и да приказва за неговото основаване, въпреки всичко същият е в борда на шефовете. Ермира изпраща доходи за двореца от 2009 година След това стартира да дава заеми на.

Строителната компания е благосъстоятелност на – прочут на Путин от банка Русия и – акционер в същата банка. Последният сътрудник в цялата сага е, който за първи път ще попита Медведев дали не е редно господин президента да се успокои и да стартира да живее наедно с всички останали, спазвайки закона. След изявлението на Колесников ще има бърза суматоха за промяна на схемите и всевъзможни разновидности за избягването на медиен скандал.

По остаряла и добре работеща традиция ще открием, че бързо стартира разбъркване на схемите и основаването на нови компании, които да скрият златните реки и следите на цар Мидас. Собствеността на двореца и всички контракти се трансферират в Същата е благосъстоятелност на компанията, а неин номинален притежател е същият юрист.

 Главната зала в двореца на Путин

По-късно дяловете отпътуват в компанията – дъщерна компания на Ermira Consultants. Савоян твърди, че Ермира отпуска заеми на Комплекс за, до момента в който друга дъщерна компания и офшорна компания – е получила сумата от 6.7 милиарда рубли там. Офшорката е получила към за интервала от 2011 до 2014 година

И в случай че се чудите каква е цената на известния замък на Владимир Путин, който се оказва благосъстоятелност на, най-малко такава е формалната версия, дано обърнем малко внимание на цифрите.

Филмът на Навални разкри с още повече елементи цялата картина на градежа и за следващ път се постанова изтриване на следите. Служители на държавната телевизия, пробвайте се да познаете медията, получават право да влязат на територията на постройката. Изпратен е кореспондентът на Вести – Александър Рогаткин, който от дълго време е притежател на златен орден за разкриването на качествата на Навални, само че няма право да влезе в постройката.

Твърди се, че това ще е държавно сдание, само че за изненада не се охранява от съветските сили, а от частната охранителна компания „ Хоризонт “. Същата получава заплати от компанията, която е обслужвана от и за изненада на всички е също благосъстоятелност на съветския президент. Платинум е дъщерна компания на Ермира и съществува от 2004 година с втория мандат на Владимир Путин.

През 2009 година компанията е трансферирана не племенника на Путин –. Ермира превежда 2.5 милиарда рубли или 87.7 милиона $. Няма никаква информация защо тъкмо са парите. Ролята на Platinum е единствено една – да изкупи. Притежанието им носи почти по половин милиард рубли на година. Platinum има и акции в банка Русия.

От 2013 година Platinum има неповторима вила на територията на санаториума в Сочи. Този санаториум е бил благосъстоятелност на компанията и по-късно е предаден на Кремъл, само че всички първокласни парцели отиват при доближените на Путин. Вилата на Platinum е една от най-големите на територията. Стойността ѝ е към по публични цени.

 Людмила Путина

И най-забавното е, че през 2010 година ще открием, че Путин към момента поддържа формалната си връзка с. Те не живеят дружно от доста години, само че вземат решение да снимат изявление от персоналния си парцел. Ще забележим зелени остарели мебели, сиви стени и нищо друго. Никой не признава, че има задоволително парцели и покои, а в това време е необичайно, че единственото цветно на телевизионния екран е фамилния лабрадор. Публичният живот, сниман от малкия екран, няма нищо общо с притежанията на Путин.

има нов млад другар на име, който и до през днешния ден продължава да се крие от малкия екран. Има единствено една среща с Ермира и схваща, че би трябвало да заплати на Ермира за апартамент. Двойката се пробва да си вземе апартамент в естествен квартал в Москва, само че вместо това се снабдява в първокласна постройка, като. През 2013 година Путин публично се развежда през 2013 година Очеретни съумява да закупи територия покрай Москва, а всички легални интервенции се организират от Ермира и Ротенберг.

Веднага след покупката ще забележим, че парцелът е продаден, още веднъж благодарение на Ротенберг. Закупува се втора постройка с повърхност от 849 квадратни метра в Москва и през 2013 година е продадена още веднъж. Имотите се продават, с цел да може някогашната брачна половинка да придобие средства и да има доходи за други недвижими парцели.

Територията в регион Троитск покрай Москва е продадена за, а Очеретни получава сума от за продажбата. Други спомагателни идват при продажбата на различен парцел. Само месеци след сполучливата търговия, парите са направени в Ермира и по-късно се употребяват за закупуването на. Парите кореспондират с приходите, които е получил при търговията.

Друга дъщерна компания в пипалата на Ермира е основана за дъщерята на Путин – и към този момент нейния някогашен брачен партньор. Тя носи името. Компанита съумява да закупи две първокласни вили и територия в Москва. Те са на стойност от 350 милиона рубли. Холандският брачен партньор на Мария Воронцова – няма да хареса доста живота в Москва и първокласното преживяване.

Бизнесменът съумява да засече колата на банкера. Преди да успее да съобщи своята принадлежност, защитата на банкера го вади от колата и го постанова с бейзболни бухалки. До края на деня ще стане ясно, че Урин е задъран персонално от шефа на Московската полиция – Владимир Колокоцев. Банкерът е упрекнат за побой и по-късно е упрекнат в машинация.

Всички парцели в никакъв случай не са предоставени на холандския шурей, множеството отиват във компанията.

Ермира продължава да е компания с доста разклонения и може да бъдете сигурни, че в бъдеще ще излизат още доста нови и забавни обстоятелства, само че всичко идва с времето си. Медия Проект продължава да е безапелационна, че това е единствено върхът на айсберга.  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР