Владимир НИКОЛОВЦСКА прегази Берое с 5:1 и записа най-категоричната си

...
Владимир НИКОЛОВЦСКА прегази Берое с 5:1 и записа най-категоричната си
Коментари Харесай

ЦСКА сгази Берое

Владимир НИКОЛОВ

ЦСКА прегази Берое с 5:1 и записа най-категоричната си победа от началото на сезона.
Бразилецът Маурисио Гарсес (5) откри след офанзива по левия фланг на Тибо Вион и Брадли Де Нойер. Малко по-късно Георги Йомов пропусна от чисто състояние. Дюкенс Назон (18) удвои още веднъж след пас на Вион и след консултация с ВАР. Арбитърът Валентин Железов анулира поради засада попадение на Асен Дончев (61), а Браян Морено (75) означи трети гол. Реферът Железов отсъди дузпа за гостите за игра с ръка на Мено Кох и Абубакар Тунгара (81) понижи.
В добавеното време съдията свири дузпа и за ЦСКА за фаул на Николай Николаев против Лазар Туфегджич в пеналта, която Иван Турицов (90+4) осъществя. В последните секунди вратарят Иван Караджов сгафи и реши да отиграе с глава, Гарсес (90+6) му лиши топката и я вкара за пети път с петия си гол през сезона.
ЦСКА се изравни с Лудогорец на върха на efbet Лига. Двата тима имат по 10 т. и по 2 позволени гола. Разградчани обаче са вкарали 12, а ЦСКА - 10.
" Най-добрият ни мач до момента. Това е методът, по който ЦСКА би трябвало да играе. Берое е добре квалифициран тактически тим, само че с експанзия не им позволихме да играят това, което желаят. Имам 25 футболисти, играем през три дни, би трябвало да се изявяват всички. Добрите футболисти са добре пристигнали при нас. Имахме шанса да вкараме два бързи гола. Иска ми се футболистите да демонстрират най-хубавото си лице, крачка по крачка опитваме да го изградим.
Сейнт Патрик е доста добър тим, който в профил Мура. Трябва да разберем, че в Европа би трябвало да сме съсредоточени през всички 90 минути ", сподели удовлетворен треньорът Саша Илич.
" Изключително благополучен съм да вкарам дебютния си турнирен гол за ЦСКА. Не играх по най-хубавия метод. Радвам се, че спечелихме пред нашите почитатели. Не се концентрирам върху цифрите. Можех да вкарам и през първото полувреме, само че най-важното е успеха. Очаквам такава и в четвъртък. Ще дадем максимума от себе си. Ако можем, ще отбележим 4-5 гола. Ако искаш да се бориш за първото място или да си в групите на шампионат в Европа, би трябвало да си убеден. Шегуваме се, играем с въодушевление. Важно е да печелим и като посетители ", сподели Дюкенс Назон.
" Започнахме несигурно и с прекомерно огромен почит мача. До 2:0. После подобрихме някои неща, само че тези два гола и след обикновени неточности в добавеното време се получи тази тежка загуба. Ние сме решили да играем с трима централни бранители. Това е и предвид на хората, с които разполагаме. Не мога да кажа дали ще дойдат доста нови хора, само че би трябвало Берое да издържи. Имаме потребност от точки. Ще би трябвало да създадем всичко допустимо да ги спечелим. Трябва ни повече усърдие в тренировките и в мачовете ", разяснява треньорът Петър Хубчев.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР