Владимир Карамазов е вторият актьор от трупата на Народен театър

...
Владимир Карамазов е вторият актьор от трупата на Народен театър
Коментари Харесай

Владо Карамазов скочи остро срещу Камен Донев

Владимир Карамазов е вторият артист от трупата на Народен спектакъл " Иван Вазов ", който обществено заема позиция в отбрана на театъра и шефа Васил Василев. Първа това направи Ана Пападопулу, която призна, че повече няма да мълчи за държанието на наречените от нея " мускетари ".

Карамазов признава, че се е подразнил от следващото изявление на Камен Донев по отношение на свадите в Народния спектакъл. " Знам доста неща за взаимоотношенията в театъра. Както аз, по този начин и другите артисти. И нещото, което в действителност не ми харесва е, че се лъже и всякакви обстановки мощно се преувеличават за постигането на някакви цели. В този случай е - може би, че Камен Донев разчиства персонални сметки с шефа на театъра ", споделя при започване на своята дълга " Facebook " обява Карамазов.

 undefined

Камен Донев

Относно последните недоволства на Камен Донев, че е получил пропуск с надпис " Гост-посетител " и че в театъра може да стане пожар, Карамазов написа: " На артиста Донев му е дадена карта " Посетител ", за малко да не изгорят като факли 800 индивида и така нататък Обидното е за хората, които работят в театъра, тъй като това са същински експерти. Разпитах ги по отношение на този така наречен пожар. Там са били и театър-майсторите, асистент режисьорът и още доста други хора. Просто тази пералня е била изключена и това е същинската история. Има доста очевидци на обстановката. Нямало е риск за никого. А пожарникар се назначава от Пожарната работа, не от театъра. И тъй като кабелът на пералнята е направил късо съединяване, незабавно, на секундата шефът би трябвало да бъде отстранен. Сложили са карти в театъра и на гост-актьори са дали карти " Гост ". Е какви да им дадат? "

Според Владимир Карамазов на по-голямата част от актьорите в трупата на Народния спектакъл методът на работа им харесва, тъй като стартират да се случват хубави неща и скоро ще се чуе повече за идните планове. " Ако пристигна ден, в който Всички артисти в Народен спектакъл считат, че шефът е неспособен да бъде шеф, прави зулуми, не си прави добре работата и пречи на театъра, повярвайте, че в границите на една седмица този човек няма да бъде към този момент шеф. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР