Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години.

...
Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години.
Коментари Харесай

Влади Въргала пак мизерства! Не може да си плати паркинга и си е купил 15-годишна кола, няма пари за друга


Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години. Все няма пари и продължава да тъне в задължения. Това му коства брака, само че той и тогава не се трогна.

Комикът – режисьор от няколко седмици има нова кола, само че не същински нова, каквато карат множеството известни персони, а просто си я е купил в този момент. Става въпрос за модел „ Тойота Корола Версо ”.

Автомобилът е доста прекрасен, само че за преди 15 години. Сега е като една ретро кола, само че очевидно Въргала няма пари за нещо по-ново.

Очевидно Влади продължава да тъне в парични проблеми. Доказателство за това е, че дори не може да си заплати паркинга, където паркира колата си. Очевидци настояват, че се е наложило негов другар, който е бил с него, да заплати и за своята, и за неговата кола.

Актьорът изживя доста мощни парични земетресения. Преди години тегли заем, който не съумя да върне и се наложи да взе участие във „ ВИП Брадър ”, с цел да си върне борчовете. Там пък стана за посмешище, откакто се наложи да търси съжалението на феновете, с цел да завоюва формата.

След предаването Влади продължи с заемите и това докара до развода с жена му Силвия. Впусна се в нови връзки, само че безпаричието продължава да го преследва и в наши дни.

Въргала и до през днешния ден носи облеклата си отпреди 10-15 години, което е показателно за финансовото му положение. Той се разхожда напълно неглиже, с ретро палто и най-обикновени дънки.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР