Владетелите на черноморския курорт Свети Влас - Динко и Йордан

...
Владетелите на черноморския курорт Свети Влас - Динко и Йордан
Коментари Харесай

Братя Диневи хвърляли 2 милиона лева за кампанията на Мая Манолова?


Владетелите на черноморския курорт Свети Влас - Динко и Йордан Диневи били главните спонсори на акцията на Мая Манолова за идните локални избори в София, разкриват хора от черноморския бизнес.

Финансовата инжекция била обезпечена от довереника на олигарсите Иван Гарелов. Именно Гарелов е един от главните основатели за кандидатирането на сестра Галева за кмет на София, споделят още хора от кухнята.

Подкрепата от братята идвала против избрани задължения от страна на Манолова. След като застроиха Свети Влас, Диневи започнаха и няколко градежа в София. За тяхно страдание при ръководството на Йорданка Фандъкова сдобиването със строителни позволения с пари под масата стана невероятно.

Затова Диневи решили да си напазаруват претендент за кмет.

Договорено било и уволнението на основния проектант на София - Здравко Здравков. На негово място щял да бъде назначен доближен до строителните магнати.

Простата аритметика показвала, че единствено от 3-4 хиляди кв. м. РЗП инвестицията в Мая Манолова ще бъде изплатена.

В последните години имената на братя Диневи бяха забъркани в куп кавги, забъркани главно от техните многочислени наследници.

Обществена загадка е и близостта на братята с Българска социалистическа партия, датираща още от времето на Георги Първанов./Пик
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР