Вкусните големи бургери, които повечето хора обичат да похапват, макар

...
Вкусните големи бургери, които повечето хора обичат да похапват, макар
Коментари Харесай

Как се държи бургер?

Вкусните огромни бургери, които множеството хора обичат да похапват, въпреки да знаят, че не са изключително потребни, в действителност се оказват същинско предизвикателство.

Малцина са тези, които съумяват да похапнат огромните сандвичи без да имат никакви трудности по пътя. Проблемът е, че след всяка хапка от вкусния и огромен сандвич, изпада по някоя и друга добавка.

Започва се с резенче картоф, след това следва зеле и по този начин, до момента в който бургерът не се окаже полуразпаднат в чинията пред вас. Накрая, откакто сте го изяли, към този момент сте се поизцапали много качествено и е чист триумф, в случай че не сте покапали и облеклата си.

Всъщност в изяждането на бургер има съществени правила, които би трябвало да се съблюдават, в случай че желаеме да не се цапаме всякога, когато си купуваме от огромните сандвичи.

Благодарение на японски учени към този момент е известно по какъв начин тъкмо би трябвало да държим сандвича, с цел да се нахраним без да имаме храна по ръцете и лицето си, откакто го изядем.

Екип от психолози, стоматолози и специалисти по механика са изследвали въпроса цели четири месеца, до момента в който най-после са съумели да намерят верния метод.

 Хапване на Бургер

Специалистите са създали 3D сканиране на бургер, с цел да открият какви са в действителност главните неточности при похапването му. Най-честата неточност, която се позволява при яденето на сходен сандвич, е разположението на ръцете върху него.

Оказва се, че множеството хора оставят палците си под бургера, а останалите пръсти слагат върху него – това е изцяло неправилна техника, безапелационни са експертите.

Вместо това, би трябвало да сложите палецът и кутрето си в края на сандвича, а останалите три пръста да употребявате, тъй че да захванете хубаво целия бургер.

Това съгласно експертите е единственият метод да избегнете разпадането на сандвича и да се насладите на усета му, без да се притеснявате, че ще се изцапате.

Стоматолозите, обаче, считат, че това напълно не е задоволително, с цел да изядете бургера – те оферират преди да започнете с похапването на сандвича, да загреете мускулите на устата. За да го извършите, належащо е да отворите и пандизите устата си няколко пъти.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР