Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофки, апетитни

...
Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофки, апетитни
Коментари Харесай

Затворници чакат с нетърпение Андре Токев в пандиза

Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофки, апетитни пилешки бутчета, ароматна наденица с гарнитура и макарони, в които най-накрая да има същинско и качествено сирене.

Такива гозби ще желаят да им готви зад решетките Андре Токев част от жителите на затворническите общежития Кремиковци и Казичене, където най-вероятно ще бъде разпределен да изтърпява наказването си именитият готвач, сподели инспекция на „ България Днес “.

Друго тяхно предпочитание е бобът и лещата да не са толкоз воднисти. Ще упорстват за вкусна риба, която той би могъл да направи по собствен майсторски метод. Пандизчиите мощно се надяват от Софийския централен затвор, където първо ще попадне Андрей Токев, да го разпределят в тяхното общежитие и с администрацията си да схванат кой да им готви, споделят пред вестника близки на наказаните за по-леки закононарушения, измежду които ще бъде Андре Токев.

Не е изключено денем Токев да работи на външни обекти , а вечер да спи зад решетките. Възможно е да работи в ресторанта на собствен другар, само че всичко е въпрос на сделка. Ще получава и заплата - въпреки и минимална от 100 до 300 лева От Софийския областен съд оповестиха че са одобрили съглашението за седем месеца затвор и санкция от 450 лева, разходи по делото 550 лева и отнемането на книжката на Токев за година и половина.  Към това наказване е добавена присъдата -  условна от три месеца затвор, която също. Така общото му наказване стават 10 месеца, само че ще остане зад решетките най-вече осем, защото ще бъдат приспаднати двата месеца, през които беше под домакински арест.

Токев беше спрян от полицията на 31-и октомври след сигнал на жители за пикап по джанти който криволичи рисково по пътя на Околовръстното в София. Кадри в  медиите демонстрират по какъв начин Токев кара близо километър единствено по джанти и най-после едната се възпламенява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР