ВК Хебър (Пазарджик) е домакин на турнир от 1/8 и

...
ВК Хебър (Пазарджик) е домакин на турнир от 1/8 и
Коментари Харесай

Александър Иванов: Очакваме качествен волейбол и спектакъл за Купата на CEV

ВК Хебър (Пазарджик) е хазаин на шампионат от 1/8 и 1/4-финалите от втората по мощ европейска клубна конкуренция – за Купата на ЦЕВ (CEV Cup). Престижният конгрес е на 15 и 16 декември в пазарджишката зала „ Васил Левски “. Волейболистите на Хебър имат нелеката задача да се изправят на 1/8-финалите против съветския гранд Зенит (Санкт Петербург). Двубоят е на 15 декември от 18:00 часа и ще бъде излъчен директно на фейсбук страницата на клуба.

Президентът на ВК Хебър Александър Иванов е убеден, че шампионатът ще премине на доста високо равнище, а отборът на Пазарджик ще се опита да даде най-хубавото от себе си против съветския противник във значимата борба.



Броени дни остават до значимото домакинство на Пазарджик в шампионат от решаващата фаза за Купата на ЦЕВ. Какво костваше това на клуба и какви са упованията?

Очакваме първокласен волейбол, театър и тежка организация. Изискванията при организирането на един подобен шампионат са доста. Правя съпоставяне с предходни години. Ако тогава от ЦЕВ са изпращали 30-40 условия като правила, в този момент ние би трябвало да се оправим с организацията на два, или три пъти повече неща, най-много поради пандемията от ковид. Но съм сигурен, че ще се оправим. Благодаря на целия екип, който е зает с форума и знам, че всичко ще бъде по проект.

Обещанията са за страховит волейбол, ще могат ли обаче почитателите да следят тези борби?

Да, ще излъчваме мачовете онлайн. Всички срещи от шампионата ще се предават онлайн на нашата фейсбук страница. Ще се стараем да надграждаме самото лъчение и всичко да бъде направено доста професионално. Няма да издавам повече секрети, само че откровено се надявам да бъде в интерес на нашите правилни почитатели, които за жалост няма да могат да бъдат в залата.



Вашите персонални упования за идния мач на Хебър със Зенит (Санкт Петербург) на 1/8-финала?

Много се надявам тимът ни да излезе освободен. Няма какво да губим, противникът е апетитен за любимец. На тях би трябвало да им пари под петите, тъй като в наше лице ще срещнат един тим, който играе все по-добре. Нашите момчета навлязоха в темп, към този момент има въодушевление и се надям и по този метод да тръгне мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР