Визията на сър Джим Ратклиф за нов стадион на Манчестър

...
Визията на сър Джим Ратклиф за нов стадион на Манчестър
Коментари Харесай

Нов стадион на Манчестър Юнайтед: AI показва как може да изглежда планът на сър Джим Ратклиф за £2 милиарда за Олд Трафорд

Визията на сър Джим Ратклиф за нов стадион на Манчестър Юнайтед е оживена от силата на AI.

Ратклиф, който в този момент управлява спортните интервенции, откакто закупи 27,7 % от акциите на Юнайтед, не е изгубил малко време, с цел да очертае упоритостите си за евентуален нов стадион. Първоначално се твърдеше, че договорката на Ратклиф с Глейзър включва обещанието за £237 милиона за възобновяване и възобновяване на Олд Трафорд.

Въпреки това, възобновяване на нов, съвременен стадион - който той назовава " Уембли на Севера " - се схваща като негово желание. Прогнозите са, че сходен ход ще коства към £2 милиарда.

В скорошно изявление Ратклиф сподели пред BBC Sport: „ Мисля, че като част от план за регенерация би трябвало да има диалог с националното държавно управление. Северът заслужава малко внимание, както и югът, Мисля, че в случай че е народен стадион. "

Съветът на Трафорд поддържа визията на Ратклиф за създаване на нов стадион. Съветникът Лиз Пател поддържа 71-годишния мъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР