Визията на Меган Маркъл е един от най-коментираните акценти от

...
Визията на Меган Маркъл е един от най-коментираните акценти от
Коментари Харесай

Меган Маркъл, посещението в Южна Африка и защо свали годежния си пръстен

Визията на Меган Маркъл е един от най-коментираните акценти от визитата й с принц Хари в Южна Африка. Херцогинята на Съсекс показва безукорен жанр, макар че към момента не е върнала формата си от преди бременността.

Тя се появи още веднъж и с няколко тоалета, които сме виждали и преди, което е честа процедура и за Кейт Мидълтън. Но дяволът е в детайлите и при Меган забелязахме една забавна детайлност, която я разграничава от безконечната й претендентка.

На фрагменти от кралското посещаване в Кейптаун виждаме, че Маркъл не носи огромния си годежен пръстен с три скъпоценни камъка. Него тя е заменила с много по-дискретно украшение с тюркоаз на същия пръст.

И няма по какъв начин да не се запитаме каква е задачата. А отговорът е доста просто - всичко е тактика. Меган не желае всички да гледат пръстена, който е знак на съществено богатство.

Особено когато се среща с деца и дами в неравностойно състояние и живеещи в трайна беднотия, жестът на Маркъл е знак, че желае да я одобряват като равна, а не като освен това от тях, тъй като има украшение за десетки хиляди, написа ELLE.

Мидълтън също сме виждали без огромния й годежен пръстен, само че по време на трите й бременности, когато си има основателна причина да го смъкна - подуването на пръстите. На Меган още веднъж сподели, че е с един ход напред по пътя към всеобщата обич. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР