Визията на американския сенатор Бърни Сандърс по време на церемонията

...
Визията на американския сенатор Бърни Сандърс по време на церемонията
Коментари Харесай

Бърни Сандърс превърна подигравките в нета в благотворителност!

Визията на американския сенатор Бърни Сандърс по време на церемонията по встъпването в служба на Джо Байдън, се трансформира в същински шлагер. Тя предизивка вълна от поздравлния, рецензии и се оказва и щедрост.

79-годишният народен представител от североизточния щат Върмонт разгласи, че е събрал 1,8 милиона $ за щедрост през последните пет дни посредством продажби на артикули с присъединяване му, носещ плетени ръкавици на клетвата на президента Джо Байдън на 20 януари

Снимката му въодушеви хиляди мемове и направи най-сериозния и на пръв взор дразнен повторен претендент за президент даже повече интернет звезда, в сравнение с към този момент беше.

" С Джейн бяхме изумени от цялото творчество, проявено от толкоз доста хора през последната седмица, и се радваме, че можем да използваме моята интернет популярност, с цел да помогнем на Vermonters в потребност ", сподели Сандърс в изказване, съобщи ndtv.

" Но даже тази сума пари не може да замести дейностите на Конгреса ", сподели той, базирайки се на напъните за приемане на солиден избавителен пакет за коронавирусна пандемия.

„ Ще направя всичко допустимо във Вашингтон, с цел да подсигурявам, че работещите хора във Върмонт и в цялата страна ще получат облекчението, от което се нуждаят в средата на най-тежката рецесия, с която сме се сблъсквали от Голямата меланхолия. “

От кабинета на Сандърс оповестиха, че групите, получаващи благотворителни средства, включват интервенциите във Върмонт на Meals on Wheels и Детската мрежа на родителите във Върмонт.

Първоначалното стартиране на стоките " Председател Сандърс " бяха разпродадени 30 минути откакто продуктите - в това число суичъри и тениски - бяха оповестени онлайн в четвъртък. Вече има многоседмично закъснение на поръчки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР