ВизиткаАнтония Събева е главен изпълнителен директор на Management Financial Group

...
Коментари Харесай

Пандемията ни направи още по-бързи

ВизиткаАнтония Събева е основен изпълнителен шеф на Management Financial Group (MFG) от 2017 година Стартира кариерата си в първата от фирмите на холдинга - " Изи Асет Мениджмънт ", през 2010 година като част от одиторския екип на компанията, откъдето минава към софтуерния център на групата. Management Financial Group е 100% българска група компании, чиято задача е да обезпечи опция за елементарен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното му обществено и финансово положение. Някои от фирмите в групата оперират на българския пазар от над 16 години. Групата е дейна в шест страни: България, Румъния, Украйна, Полша, Испания и Северна Македония, и реализира планувана огромна геоекспанзия на основни европейски пазари и най-малко на още един континент до края на 2021 година Management Financial Group има 15 настоящи лиценза за финансови институции - кредитиращи, за кредитно ходатайство, парични преводи, платежни услуги, издаване на електронни пари, които са издадени от националните банки на България, Румъния, Украйна, Полша и Северна Македония. Основният фокус на MFG е предлагането на финансови и кредитни артикули за физически лица, през дребен и междинен бизнес, до приблизително огромни корпоративни клиенти. В портфолиото на холдинга влизат компании и марки като Easy Credit, " Бяла Карта ", Viva Credit, Fintrade, Prospect Capital, P2P лендинг платформата iuvo и други Какво съответно промени пандемията във вашата компания и в бранша, в който работите?Кои бяханай-голямата компликация инай-голямата опция, които тя ви донесе?
Пандемията промени главно настройките и разбиранията на всички ни. Осъзнахме доста по-ясно, че дейностите на всеки един от нас въздействат на необикновено огромен брой хора. Че отговорността, която всеки човек носи, е голяма. Бих дала два доста разнообразни образеца. Вирус, който потегли от един китайски град, повлия безусловно на целия свят. И то дълготрайно и във всяка сфера на живота. Мениджмънтът на нашата група посредством своите решения повлия и въздейства освен на своите чиновници, които са към 8300 души в няколко европейски страни, само че и на техните фамилии и близки хора.

Тук желая да прибавя по какъв начин работата ни въздейства и на живота и бизнеса на нашите клиенти. В тези предизвикателни времена сдружението ни за кредитиране на микро- и дребен бизнес Fintrade покдрепя точно дребните компании в потребност освен с финансиране, само че и с съвещания, които значително могат да подобрят бизнеса и оборотите им. Отделно, макар че хората към този момент стартират да се успокояват и респективно потреблението да се възвръща, ние продължаваме да подхождаме отговорно и с грижа към хората и по какъв начин те ще посрещнат бъдещите си отговорности.

Пандемията несъмнено ни направи още по-отговорни и по-съпричастни!

Ние като хора към този момент не сме същите консуматори, а в случай че приказваме от позицията на предоставящи услуги - не сме и същите снабдители.

Пандемията ни направи още по-бързи. Твърдя го с убеденост както за нашата група компании в Management Financial Group, по този начин и в нашия бизнес бранш. MFG оперира на пет (по време на пандемията станаха шест) пазара в една мощно контролирана законово и сензитивна чисто човешки сфера. Приемаха се нормативни актове и вътрешни политики - разнообразни за всеки един пазар, които трябваше да бъдат имплементирани в процеси и програмен продукт безусловно за дни, а имаше и случаи - за часове.
К100: Най-големите компании в България Класацията подрежда по доходи за 2020 година най-големите 300 компании, както и показва секторни подреждания с данни за оборот, облага, чиновници
Всички изпитахме боязън. Лично за мен най-трудното по време на рецесията беше да не го демонстрирам, да показвам убеденост в утрешния ден и в решенията, които вземам в тази безусловно никому непозната обстановка, да запазя хората си - техните приходи, физическо и психическо здраве.

Какви благоприятни условия ни донесе пандемията? Преди всичко ни даде опция да разберем кои са хората, на които в действителност може да се разчита. Видяхме, че бързината е релативно разбиране и е въпрос на първо място на вътрешна мотивация. Даде ни опция да преразгледаме процесите и да търсим непрекъснати оптимизации. Отделно пандемията сложи доста огромен акцент върху успеваемостта.
Кои от измененията, наложени поради пандемията, ще запазите и за какво?
- Преди пандемията в нашата група нямаше опция за работа от вкъщи, както и гъвкаво начало и завършек на работното време. Сега на практика на всички хора сме дали такава регламентирана, само че въпреки всичко лимитирана опция. Нещо, което пандемията ни сподели още по-ясно, е, че работното място е извънредно значим детайл в нашия обществен живот, а запазването на психологичното здраве на хората, за които отговаряме, би трябвало да е главен приоритет на работодателите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР