Vivaldi е нов браузър, базиран на Chromium, който предлага функциите

...
Vivaldi е нов браузър, базиран на Chromium, който предлага функциите
Коментари Харесай

Vivaldi 5.5.2805.32 Final

Vivaldi е нов браузър, основан на Chromium, който предлага функционалностите и опциите на остарелия уеб-браузър Opera. Vivaldi е бърз браузър, който може да работи със слаб хардуер и е съгласуван със самостоятелните условия и стремежи на потребителя.

Vivaldi се създава от екип, управителен от on Йон Стефенсон декор Течнер (Jon Stephenson von Tetzchner), един от съавторите на остарелия Opera. Браузърът се базира на Chromium, само че предлага функционалности и интерфейс, добре познати от старите версии на браузъра Opera.
Сред тях са: предварителен обзор на уеб страницата при позициониране на мишката върху заглавието на раздела, традиционния Speed Dial с превключване сред разделите, мениджър на изтеглянията напълно като в остарялата Opera, познатия прозорец отляво, който се появява по избор на потребителя и демонстрира историята, отметките и други.
Налични са доста настройки за настройване на Vivaldi към потребителските желания. Включени са познатите комбинации от клавиши, поддържат се жестове с компютърната мишка. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Вижте и специфичното



Промени в

Изтегли: (80.7 MB)
Изтегли: (85.9 MB)
Изтегли: (126 MB)
Изтегли: (96.3 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР