Vivacom вече предлага на своите клиенти новия AirTag от Apple.

...
Vivacom вече предлага на своите клиенти новия AirTag от Apple.
Коментари Харесай

Vivacom започва официалните продажби на Apple AirTag и iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилав цвят

Vivacom към този момент предлага на своите клиенти новия AirTag от Apple. Устройството е самостоятелен и сигурен метод за разкриване на предметите, които имат най-голямо значение в всекидневието като ключове, портфейл, чанта, яке или други
AirTag може елементарно да се прикачи към движимостите и те стават забележими на радара в приложението Find My за iOS устройства. AirTag се предлага в магазините на Vivacom, а скоро ще бъде разполагаем и онлайн на уеб страницата на компанията.
Стартираха и формалните продажби на iPhone 12 и iPhone 12 mini в новия виолетов цвят в магазините и онлайн на уеб страницата на Vivacom. iPhone 12 64GB се предлага на цена от 57,98 лева на месец с проект Unlimited 150 в онлайн магазина на Vivacom, a iPhone 12 mini 64GB може да бъде закупен за 49,98 лева на месец с проект Unlimited 150. 

Моделите разполагат със Super Retina XDR екран от край до край, напълно нова система от камери, особено планиран от Apple A14 Bionic чип и защитното стъкло Ceramic Shield, което е огромният скок в издръжливостта им.
iPhone 12 и iPhone 12 mini са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM.
Повече информация за моделите iPhone 12 можете да откриете. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР