Vivacom стартира нова кампания за феновете на марката Samsung, която

...
Vivacom стартира нова кампания за феновете на марката Samsung, която
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Watch4 44mm на половин цена с покупка на флагман от Vivacom

Vivacom започва нова акция за почитателите на марката Samsung, която им разрешава да се снабдят с умния часовник Galaxy Watch4 44mm BT на половин цена при покупка на някой от водещите смарт телефони от същата марка.

Кампанията ще продължи до 22 юни 2022 година Тя включва смарт телефоните Samsung Galaxy S22 128GB, Samsung Galaxy S22+, както и модела със сгъваем екран Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB.

Samsung Galaxy S22

Актуалният 5G флагман на Samsung е с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X екран, с резолюция 1080 x 2340 px, съотношението към корпуса е 87,4 %, а периодичност на освежаване – 120Hz за супер гладко скролване. Устройството е предпазено от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие, което е извънредно за серията и го прави извънредно резистентен.

Основната камера е тройна с един 50 MP главен датчик, един 10 MP телефото датчик и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик. Процесорът му е 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm), който е първият подобен в Galaxy устройство. Батерията е с потенциал 3700 mAh и поддържа 25W бързо зареждане.

Сред екстрите му са и гласовият помощник Bixby на Samsung, който може да дава на притежателя на телефона разнообразна информация и да извършва разнообразни команди, както и платформата Samsung DeX (Desktop eXperience), която прибавя преживяване, близо до десктоп компютър, посредством свързване с екран, клавиатура и мишка.

Samsung Galaxy S22+

При този модел дисплеят е 6,6-инчов Dynamic AMOLED 2X, със същата резолюция (1080 x 2340 px) и периодичност на освежаване (120Hz), само че съотношението му към корпуса е 88,3 %. Отново е предпазен от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие.

Задната камера е със същия набор от датчици като Samsung Galaxy S22, а процесорът още веднъж е 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm). Батерията на тази версия е с потенциал 4500 mAh и поддържа 45W бързо зареждане. Сред екстрите му също са гласовият помощник Bixby, както и Samsung DeX.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Това украшение на Samsung се откроява със своя сгъваем екран и стилен дизайн, наподобяващ огледалце. Моделът е позициониран като първият водоустойчив смарт телефон със сгъваем екран в света. В разгънато състояние дисплеят е 6.7 инчa. Той е Dynamic AMOLED 2X Infinity-O, с резолюция 2640 x 1080 px. Наличен е и дребен външен екран с 1,9-инчов диагонал, който дава редица благоприятни условия за работа с разнообразни приложения или камерата, без да се постанова да отваряте телефона си. Основната камера е двойна с 12 MP главен датчик и 12 MP ултраширокоъгълен обектив, а селфи камерата е 10 MP. Производителността се подсигурява от мощен 5nm процесор Snapdragon 888.

Samsung Galaxy Watch4 44mm

Предлаганият в промоцията часовник на Samsung е в сребрист цвят и поддържа Bluetooth съгласуваност. Размерите му са 44.4 x 43.3 x 9.8 мм., а тежестта - едвам 30,3 грама. Дисплеят е 1,4-инчов Super AMOLED, с резолюция 450 х 450 px и е предпазен от Corning Gorilla Glass DX+ покритие. Устройството работи с Exynos W920 (5 nm) процесор.

То поддържа безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth 5.0 и има GPS позициониране. Сред екстрите му са също NFC поддръжка, акселерометър, жироскоп, барометър, както и платежната платформа Гугъл Pay.

Батерията му е 361 mAh за оптимална устойчивост. Особено скъпи за потребителите са опциите на часовника, свързани с премерване на телесния състав, сърдечния темп, равнището на О2 в кръвта, кръвно налягане, както и ЕКГ.

Всички смарт телефони, участващи в акцията, поддържат мобилни връзки от пето потомство и са изцяло съвместими с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР