VIVACOM ще направи последния уикенд на месец август много по-приятен,

...
VIVACOM ще направи последния уикенд на месец август много по-приятен,
Коментари Харесай

VIVACOM изпраща август с дълъг уикенд с евтини смартфони

VIVACOM ще направи последния уикенд на месец август доста по-приятен, като даде късмет на потребителите да се снабдят с чисто нов смарт телефон на налична цена.

От 24 август – петък, до понеделник (27 август) в това число телекомът провежда дълъг уикенд с промоционални оранжеви цени. Предлагат се разнородни модели във всички ценови сегменти в композиция с тарифен проект SMART L+, тъй че клиентите на компанията да могат свободно да споделят летните си страсти.

Модерен и грациозен е дизайнът на HTC DESIRE 12 – най-компактният и лек телефон, създаван от HTC. С него можете да снимате ясни елементи даже на обекти в придвижване – още една опция за опазване на горещите мемоари. Само в този момент смарт телефонът се предлага на атрактивна цена от 189,98 лева.

Оранжевата цена на Samsung Galaxy J3 2017 DS ще зарадва всички ценители на качеството. Смартфонът се предлага за 139,98 лева или за 8,58 лева на месец. Апаратът е с две SIM карти и се отличава с елегантно железно тяло и изчистен дизайн. Заснема детайлни и ярки изображения, както и съвършени фотоси при ниска осветеност – всичко това го прави незаместим сателит по време на лятната отмора.

Още един моден телефон е включен в настоящата августовската промоция на VIVACOM – Nokia 5. Батерията му е с потенциал от 3000 mAh и обезпечава часове развлечение, както и улеснение за работа. Дисплеят е функционален и дава опция за елементарно четене, даже при ярка слънчева светлина. Предлага се за 119,98 лева или за 6,98 лева на месец.

Оранжева е и цената и на Nokia 2.1 – 49,98 лева или 3,98 лева на месец. Телефонът е с HD екран, който е с 20% по-голям от екрана на Nokia 2. Така можете да гледате обичаните си излъчвания и клипове на задоволително огромен екран, с цел да ги споделите с близки и другари. Двойните предни високоговорители допълват преживяването с опция за мощен и бистър стерео тон. Основната 8MP камера със мълния разрешава да се снимат и споделят фрагменти, без значение дали сте на открито или на закрито. Споделяйте и селфита, направени с 5MP предна камера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР