VIVACOM дава отлична възможност на потребителите на дигиталния портфейл Pay

...
VIVACOM дава отлична възможност на потребителите на дигиталния портфейл Pay
Коментари Харесай

Томбола с награди за потребителите на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM

VIVACOM дава отлична опция на потребителите на цифровия портфейл Pay by VIVACOM да вземат участие в лотария, в която могат да завоюват 50 бр. стилни аксесоари за предпазване на карти и персонални документи.
От 17.08.2020 година до 04.10.2020 година всички нови и сегашни консуматори на Pay by VIVACOM, могат да се включат в лотарията, откакто заявят физическа карта през приложението.
Така, с изключение на множеството награди, клиентите ще получат неповторимата за България карта Mastercard Digital First, новаторски и сигурен модел в света на разплащанията. За улеснение и сигурност на потребителите, на физическата карта са изписани единствено имената на картодържателя. Липсва каквато и да е било сензитивна информация. Уникалният 16-цифров номер (ПАН) и CVC кода за онлайн заплащания с картата се съхраняват единствено в цифровия портфейл. Достъп до него има само титулярят посредством потребление на биометричните си данни или конфиденциален код.

Печелившите участници в томболата ще бъдат изтеглени на 14.10.2020 година посредством профилиран програмен продукт. Пълните правила на играта може да видите.
Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by VIVACOM и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР