Vivacom, част от United Group, получи върхово признание в престижна

...
Vivacom, част от United Group, получи върхово признание в престижна
Коментари Харесай

Vivacom е най-бързо развиващата се компания в света при сателитните бизнес услуги

Vivacom, част от United Group, получи върхово самопризнание в влиятелна интернационална ранглиста. Водещият телеком на българския пазар към този момент е номер едно и в световен мащаб като най-бързоразвиващия се оператор на сателитни услуги за бизнес клиенти. Това демонстрира годишната ранглиста за 2022 на Световната телепорт асоциация (WTA). Освен че се издига до първата позиция измежду 10-те най-бързо разрастващи се оператори (категория The Fast 10), тази година Vivacom влиза и в групата на 20-те международни водачи в бранша. 

Челното място на Vivacom в класацията на Световната телепорт асоциация идва единствено две години, откакто компанията стана част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group. След нови вложения в развиването на наземната станция „ Плана “ с фокус върху услугите за бизнес клиенти, през 2021 година Vivacom получи най-високата допустима степен на сертификация в региона на сателитните услуги - Tier 4. Това подрежда оборудването измежду най-модерните в международен мащаб. 

Виктория Боклаг, изпълнителен шеф на United Group, показа:

Постижението на Vivacom е доказателство, че с вярна стратегическа визия, целенасочени вложения и висока експертиза на екипа на локално равнище можем да задаваме стандарти в световен мащаб. Радваме се, че триумфът на нашия български екип е приет както от клиентите, по този начин и от промишлеността “. 

През последните 10 години Vivacom влага над 20 милиона лв. в развиване на сателитните услуги за бизнес клиенти и разшири партньорството си с някои от най-големите сателитни оператори и снабдители на наличие в света.

Николай Андреев, изпълнителен шеф на Vivacom, разяснява: „ Чрез нашата наземна станция предлагаме услуги в Европа, Африка, Южна Америка и Азия, излъчваме повече от 500 ТВ канала, които доближават до милиони семейства в целия свят. Освен това, предоставяме съгласуваност на някои от най-труднодостъпните места в света, в това число Антарктида. Гордея се с нашия екип от експерти, които сполучливо нареждаха компанията ни измежду най-хубавите световни снабдители на сателитни услуги. “

Оставаме правилни на тактиката си да продължим да влагаме, да вкарваме нововъведения и да предлагаме висококачествени артикули и услуги, основани на най-съвременните технологии, които справедливо затвърждават мястото на Vivacom на интернационалната карта в този бранш. “ 

Vivacom става част от United Group през юли 2020. В България, част от фамилията на United Group са също Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинVivacom Световната телепорт асоциация сателитни услуги ранглиста бързо разрастващи се компании United Group ПоследниНай-четениЕнергетика 20 Новата енергийна тактика – (не)забравени планове, изтупани от прахта Телекомуникации 20 Vivacom е най-бързо разрастващата се компания в света при сателитните бизнес услуги Крипто 96 Защо биткойн внезапно стартира да нараства? Политика 104 Христов: Ако не предоговорим Плана, ще изгубим пари по него Иновации 4427 Защо Бил Гейтс има вяра и влага в растителното месо? Любопитно 3398 Хидра – гръцкият остров, неразрешен за коли Градоустройство 2321 „ Метрополитен “ възроди концепцията за метростанция между „ Люлин “ и „ Обеля “ Компании 2102 Неразумно работно време носи на Tesla нови главоболия в Германия Всички вести googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР