Viva Corporate Bulgaria, представлявана от Спас Русев и доскоро акционер ...

Viva Corporate Bulgaria, представлявана от Спас Русев и доскоро акционер

Булсатком с нов собственик - познато лице

Viva Corporate Bulgaria, представлявана от Спас Русев и до неотдавна акционер във Vivacom, е новият притежател на " Булсатком ". Това гласи публично известие.

Няма обаче елементи по отношение на договорката - каква е цената ѝ, както и по кое време се чака регулаторно утвърждение.
 НА ЖИВО: Изстрелване на първия български геостационарен сателит* НА ЖИВО: Изстрелване на първия български геостационарен сателит*
Днес, 23 юни, сред 21:10 и 23:10 часа ще има опит да бъде изстрелян в Космоса първият български геостационарен информационен спътник...

" Viva Corporate Bulgaria купува " Булсатком " за да поддържа възходящата траектория на развиване на компанията като в това време резервира сполучливата формула клиентът да е в центъра на стратегическото обмисляне на активността. Ще продължим да концентрираме напъните на " Булсатком " в създаване на основни артикули и услуги - платена телевизия, разнообразно наличие и закрепен интернет с чудесно качество на налични цени ", разяснява Спас Русев.

" Мениджмънт екипа на " Булсатком " посреща с оптимизъм Viva Corporate Bulgaria и сме подготвени дружно с новия вложител да работим интензивно, с цел да затвърдим водещата позиция на " Булсатком " на българския пазар на платена телевизия и широколентови услуги ”, сподели господин Станислав Георгиев, изпълнителен шеф на Булсатком.

 

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com