Вицешампионът ЦСКА-София стартира сезона в Първа лига срещу Локомотив Пловдив

...
Вицешампионът ЦСКА-София стартира сезона в Първа лига срещу Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

ЦСКА-София излиза срещу Локомотив Пд с мисъл за Европа

Вицешампионът ЦСКА-София започва сезона в Първа лига против Локомотив Пловдив довечера от 20,45 часа на " Българска войска " в опит да изтрие неприятното усещане, което остави в реванша с Рига в Лига Европа.

Тимът от Борисовата градина не бе безапелационен в Латвия и се промъкна напред с дузпи, което разочарова почитателите и сложи под подозрение претенциите, че може да постави завършек на хегемонията на Лудогорец във вътрешния шампионат.

Въпреки всичко ЦСКА-София е във втория прелиминарен кръг и днешният дуел с Локомотив ще е генерална подготовка за конфликта с австрийския Адмира Вакер идния четвъртък на " Армията ". Затова се чака треньорът Нестор Ел Маестро да опитва със състава поради по-важния мач.
 ЦСКА-София - Рига @@@

В същото време Локомотив е много непредсказуем, откакто в паузата в Пловдив беше притеглен съвсем нов тим, а треньорът Бруно Акрапович тества доста разновидности на състава в контролите.

Очаква се Ел Маестро да пусне Стивън Перейра на десния бек, а Секулич да работи като централен бранител до Чорбаджийски. Идеята е да се тества този вид, защото капитанът Бодуров е осъден за мача с Адмира. Има и вид Гълъбов вместо Секулич да заеме място в центъра на отбраната. В средата на терена ще стартира Бикел, който е гласен за титуляр в четвъртък поради наказванията на Малинов и Тиаго.

Най-сетне ЦСКА-София ще може да употребява и новия централен нападател Мауридис. Бразилецътбеше притеглен като заместител на Фернандо Каранга, само че към момента не е подготвен за цялостни 90 минути. Двубоят с Локо заради санкции пропущат Десподов и Стойчо Атанасов, който има и травма. Аут е и Енрике Рафаел след контузия в мача с Рига. Така по фланговете ще се появят Джеси и Жоржиньо.

Локомотив също е споходен от проблеми. Четирима от новите няма да могат да бъдат употребявани, защото в БФС не са пристигнали документите им. Това са завърналият се на " Лаута " Димитър Илиев, Томашевич, Посинкович и Масоеро. С санкции от предишния сезон са Симеон Райков и Анте Аралица.
Извън групата поради недобра форма е Милош Петрович. Заради проблемите треньорът Акрапович включи в групата четирима юноши от школата на Локомотив, само че е малко евентуално да ги забележим като титуляри.

Двубоят ще бъде управителен от рефера-депутат Стефан Апостолов, който се прочу през седмицата с отсъжданията си в мач от квалификациите в Шампионската лига.
Вероятни сформира:
ЦСКА-София: Черниаускас, Перейра, Секулич, Чорбаджийски, Джеферсон, Бикел, Малинов, Жоржиньо, Тиаго, Джеси, Мауридес.
Локомотив Пд: Луков, Езе, Везалов, Джалилов, Кременлиев, Умарбаев, Банович, Буна, Елитон, Карагарен, Михалевич.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 1 кръг, неделя 22 юли  ЦСКА-София 20:45  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР