Вицепрезидентът подкрепи първите участнички в програмата Women in Tech –

...
Вицепрезидентът подкрепи първите участнички в програмата Women in Tech –
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова приветства първите участнички в програмата „Жените в технологиите“

Вицепрезидентът поддържа първите участнички в програмата „ Women in Tech – Жените в технологиите “, ориентирана към дами, които търсят нова работа или преквалификация.

Инициативата, която беше посрещната с голям интерес от дами от цяла България, се организира в партньорство сред Министерство на труда и обществената политика, Висше учебно заведение по телекомуникации и пощи и Хуауей Технолоджис България, оповестяват от прессекретариата на президента.

„ Поздравявам ви за силата и упоритостта да се включите в програмата „ Жените в технологиите “, тя ще ви даде самочувствие. Вие сте водачи, амбициозни хора, които не се оставят на всекидневието да ги гълтам, а непрестанно търсят нови благоприятни условия за развиване. Ние, дамите, сме борбени, желаеме да бъдем най-хубавите “, акцентира в приветствието си.

Тя посочи към момента съществуващото неравноправие сред мъжете и дамите при заемането на управителни позиции и така наречен стъклен таван, който стопира развиването на дамите. „ Трябва да бъдем по-сплотени в извоюването на тези права “, прикани вицепрезидентът.

„ Жената – любяща брачна половинка, скъпа майка, добра другарка, добра колежка, която постоянно ще ти подаде ръка. Каква галактика е дамата! Честит празник “, поздрави по случай 8 март участничките в програмата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР