Вицепрезидентът на Йордан Лечков говори за ситуацията в националния отбор

...
Вицепрезидентът на Йордан Лечков говори за ситуацията в националния отбор
Коментари Харесай

КАЗАНА ДУМА, ХВЪРЛЕН КАМЪК: Лечков обеща явно гласуване на следващия конгрес за шеф на БФС

Вицепрезидентът на Йордан Лечков приказва за обстановката в националния тим и ще получи ли нов контракт селекционерът Ясен Петров.

" Още в самото начало споделих, че нямаме шансове за Мондиал 2022. Виждате, че европейският първенец Италия отива на бараж в нашата група. Имаше и положителни, и искрено слаби мачове. Понякога моето мнение се разграничава с това на другите, гледали мачовете. Искам младите момчета, когато обличат националната фланелка да се раздават повече. За тях това е един трамплин, където да те виждат мощни тимове. Нашето вътрешно състезание не е това, което би трябвало да бъде. Оттам нататък е значимо да има конкуренция. Тренировките в чужбина са по-трудни от мачовете. Липсва физическата подготовка. Насила не става ", съобщи Лечков пред Българска национална телевизия.
свързани новини6614на 16.11.2021
" Засега не се разяснява ново име за народен селекционер. Свърши по този начин модерната дума " цикъл ". Имаше положителни изяви, имаше и слаби мачове. Искам тези момчета да се провиснал и да се " сбият ". Знам настройката на хората по трибуните, те желаят борба и динамичност. Трябва ни мощно вътрешно състезание, с цел да има националният селекционер по-голям избор. Всеки треньор е подвластен от резултатите ", добави вицето на БФС.

Разбира се, той бе запитан и за състоялия се преди месец конгрес, на която на стола на Боби Михайлов се яви Димитър Бербатов.

" Проведе ли се - организира се. Какво желае Бербатов, да пристигна и да каже. Да се появи малко повече и да ме убеди мен на идващия да гласоподавам за него. Протоколът от Конгреса е 111 страници. Той беше импортиран в точния момент в Търговския указател. Сега пък намират рецензии на протокола. Имаше наблюдаващи на УЕФА. Несериозно е! Публиката се занимава с настояванията на... хайде да не се изпусна. Предстои регистриране на новия президент, какъв нов желаят!? Само едно и също нещо да разясняваме, това не е съществено! За да няма спекулации, на идващия ще предложа да се гласоподава очевидно, а не скрито. Когато загубиш бъди заслужен! ", съобщи Лечков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР