Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс пристигна от Япония в Южна

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс пристигна от Япония в Южна
Коментари Харесай

Майк Пенс умери Сеул в непоклатимата подкрепа на САЩ

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс дойде от Япония в Южна Корея тази заран и бе признат от президента на страната Мун Дже Ин в неговата резиденция в Сеул - Синята къща, съобщи Асошиейтед прес.

В малко изказване пред кореспонденти през днешния ден Пенс се въздържа от рецензии против по-помирителния метод на Мун към Пхенян. Той поздрави Южна Корея за семейството на игрите и даде обещание и отсега нататък поддръжката на Съединени американски щати пред лицето на нуклеарната опасност от Севера. "Решимостта ни да стоим един до друг с вас е непоклатима ", съобщи Пенс.

Мун Дже Ин ще се срещне в събота с членове на олимпийската делегация на Северна Корея, в това число и с Ким Йо Чен - сестрата на севернокорейския водач Ким Чен Ун, заяви на брифинг в Сеул по-рано през днешния ден неговият представител, представен от Ройтерс. Президентът ще обядва с гостите си.

Още не е доказано мястото на срещата, е споделил чиновник от президентската резиденция, поискал анонимност заради деликатността на въпроса.

Севернокорейският началник Ким Чен Ун в това време съобщи на състоялия се през днешния ден в Пхенян боен церемониал, в навечерието на откриването на Зимните олимпийски игри в Южна Корея, че разполагаща с нуклеарно оръжие Северна Корея е военна мощ от международна класа.

"Ние към този момент сме в положение да демонстрираме пред света статута си на военна мощ от международна класа ", съобщи пред ликуващото голям брой на площад "Ким Ир Сен " севернокорейският водач.

По време на парада беше демонстрирана междуконтиненталната балистична ракета от нов вид "Хвасон-15 ", съобщи ТАСС. В репортажите на централната севернокорейска телевизия били показани няколко пускови установки на "Хвасон-15 ". В парада са взели участие също танкове, елементарна и ракетна артилерия, бронетранспортьори.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР