Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис призова за незабавно“ шестседмично прекратяване

...
Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис призова за незабавно“ шестседмично прекратяване
Коментари Харесай

Камала Харис настоява за незабавно 6-седмично прекратяване на огъня в Газа, тъй като „твърде много невинни палестинци са убити“

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис прикани за „ неотложно “ шестседмично преустановяване на огъня в Газа, като споделя, че „ прекалено много почтени палестинци са били убити. "

Харис натрупа напън върху израелските публични лица и водачите на Хамас, които сега се пробват да договарят за договаряния - обаче се оповестява, че Израел е бойотирал последните договаряния за помирение в Египет, където Хамас изпрати делегация, след израелските чиновници споделиха, че Хамас не е дал лист с живи заложници.

Говорейки в Селма, Алабама, на годишнината от марша за цивилен права, прочут като „ Кървавата неделя “, тя прикани за прекъсване на продължаващия спор на Хамас с Израел, защото формалните договаряния се провалиха предходната седмица.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Екзекуция в Тексас: Причината щатът да забрани последните хранения за наказаните на гибел пандизчии след неуместната последна заповед на пандизчията

В речта си тя твърдо настоя Израел да усили потока на помощ, с цел да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР