Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис пристига на посещение в

...
Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис пристига на посещение в
Коментари Харесай

Вицето на Байдън пристигна във Великобритания на среща за изкуствения интелект

Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис идва на посещаване в Обединеното кралство. Тя ще води диалози с премиера Риши Сунак и ще взе участие в срещата на върха за изкуствения разсъдък, заяви БНР. Камала Харис и Риши Сунак ще обсъдят спора сред Израел " Хамас " и ще проведат съвещания по отношение на идващите стъпки в взаимната поддръжка за Украйна. Съобщението е на Белия дом. Съединените щати и Обединеното кралство ясно показаха поддръжката си за Израел след офанзивите на " Хамас " на 7 октомври. 

Камала Харис ще бъде съпроводена от своя брачен партньор Дъглас Емхоф /на снимката/. Двамата ще вземат присъединяване на откриващата се на 1 ноември двудневна среща на високо ниво по въпросите на изкуствения разсъдък. Предвидено е Харис да произнесе тирада, очертаваща метода на демократичната администрация към изкуствения разсъдък.  Говорител на американския вицепрезидент сподели, че задачата е бъдеще, " където всеки човек е в сигурност от вредите на изкуствения разсъдък и където всеки човек може да споделя еднообразно изгодите от него ". 

Очаква се брачният партньор Емхоф да взе участие в събития с групи на гражданското общество и млади водачи, фокусирани върху научното образование, равенството сред половете и противодействието на омразата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР