Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис обеща да се бори

...
Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис обеща да се бори
Коментари Харесай

„Познавам типа на Тръмп“: Харис рекламира прокурорското минало, печели повечето делегати

Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис даде обещание да се бори с Доналд Тръмп като претендент за президент на Демократическата партия, базирайки се на предходната си кариера като прокурор които поеха „ хищници “, „ измамници “ и „ измамници “.

Обединявайки поддръжници в първата си предизборна поява след отдръпването на нейния началник Джо Байдън от президентската конкуренция, Харис сподели в понеделник, че е поела „ причинители от всевъзможен тип “, до момента в който е била прокурор и основен прокурор в родния си щат Калифорния.

„ Хищници, които малтретират дами, измамници, които ограбват потребителите, измамници, които нарушават разпоредбите за лична облага. Така че, чуйте ме, когато споделям, че познавам вида на Доналд Тръмп “, сподели Харис на екипа на акцията в Уилмингтън, Делауеър.

59-годишната Харис преди се позоваваше на досието си като прокурор по време на несполучливото си присъединяване по време на първичните избори на Демократическата партия през 2020 година, които включваха лозунга „ Камала Харис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР